Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Solidaritat amb Josep Pàmies ("Fem la nostra")
07 des 2014
Es convoca una concentració de suport l’11 de desembre a les 10.30h davant els Jutjats de Balaguer.
originalpetit-723x1024.jpg
PÀMIES DENUNCIAT

L’abril de 2012, Josep Pàmies posa un terreny a disposició de l’Associació Dolça Revolució de les Plantes Medicinals per a que els seus socis hi poguessin cultivar plantes per a usos medicinals, entre elles la marihauna.

Aquesta estiu, com a conseqüència d’un incident al·liè a la qüestió, ocorregut en la finca de l’empresa Pàmies Hortícoles, es va requerir la presencia dels mossos d’esquadra. Va ser llavors quan els agents van veure les plantes de marihuana de l‘associació, les van requisar i van interposar una denúncia al Josep Pàmies per un Presumpte Delicte Contra la Salut Pública.

A partir d’aquesta denuncia, el Jutjat de 1ª Instància i Instrucció nº 3 de Balaguer ha citat a declarar al Pàmies el proper dia 11 de desembre a les 11 del matí.


MANIFEST DE SUPORT: SOLIDARITAT AMB JOSEP PÀMIES, PLANTEM MARIHUANA I FEM LA NOSTRA

Ja són massa les plantes prohibides, ja són massa les persones acusades de cultivar-les i ja són massa els coneixements populars que ens impedeixen compartir. Les cultures pageses són fruït d’una relació mil·lenària entre la humanitat, el medi i la resta d’espècies. Cap estat, cap universitat, cap lobby empresarial, cap hospital les ha de poder impugnar, amagar o privatitzar.

Som persones conscients i solidàries i no creiem en el paternalisme d’una administració que criminalitza les actuacions pel bé comú al temps que entorpeix la justícia davant la corrupció; una administració que protegeix els grans interessos econòmics i dilata la resolució de les causes d’arrel de la malaltia, la pobresa i la destrucció del planeta.

Ens oposem a la inculpació de Josep Pàmies i la Dolça Revolució de les Plantes Medicinals, per cultivar, recomanar i facilitar marihuana per a usos medicinals. Considerem injust que no es permeti cultivar marihuana per a usos mèdics, quan d’aquesta activitat se’n derivaria la millora i curació de diverses malalties com ho demostren centenars d’estudis científics i la pràctica diària de milers de persones.

Mentre siguem privats de poder decidir directament sobre allò que ens afecta amb consultes vinculants i altres mecanismes horitzontals, manifestem la nostra voluntat de desobeir lleis injustes i, entre elles, les que ens porten a presentar aquest manifest.

I per això:

# Demanem l’arxivament de la causa contra Josep Pàmies i la Dolça Revolució.

# Exigim la despenalització del cultiu i ús de marihuana, per facilitar-ne els usos medicinals i eradicar-ne el narcotràfic.

# Fem una crida a plantar marihuana i oferir-la una vegada obtinguda a totes les unitats de dolor dels hospitals, com alternativa natural a la morfina, la cortisona i altres medicaments que causen greus efectes secundaris.

# Invitem a fer ús de la desobediència civil organitzada per acabar amb l’actual règim alimentari, mèdic i polític i construir-ne un de nou, basat en la justícia social i ambiental i en la democràcia directa.
Mira també:
http://www.femlanostra.org/

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa