Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
Demà, algunes no serem a Barcelona a parlar sobre la independència sense estat
30 nov 2014
Avui, 29 de Novembre de 2014

Donades les circumstàncies que han envoltat la celebració de les jornades de reflexió “Independència sense Estat” de divendres 28, a causa de la participació de Félix Rodrigo Mora, us volem comunicar que no es donen les condicions necessàries per desenvolupar adequadament el debat del dia 30 a l’Espai Obert. Estem disposats, però, a un altre debat amb el mateix format, enunciat i participants en un altre moment.

Lamentem avisar-vos amb tan poca antelació, però per qüestions de calendari no hem pogut decidir-lo abans. Agraïm que ens hagueu convidat al debat i estarem encantades de participar la següent vegada.

Ismael (Procés Embat)
Oriol (Negres Tempestes)
Jordi Martí Font

Aquest és el text que avui hem enviat als organitzadors de les jornades que surten en aquest cartell. Personalment, em sembla deplorable que no puguem debatre de forma normal sobre aquest tema perquè en convidar el Félix Rodrigo Mora, l’únic tema de debat precisament sigui aquets convit. No m’estendré ara sobre aquest tema, però sí que en vull parlar públicament amb les parts, quan algú aconsegueixi que les parts puguin parlar. No crec que el Félix sigui ni feixista ni masclista, tot i que discrepo moltíssim si no totalment del que ell defensa públicament i de moltes de les seves postures, però negar la paraula a algú no és propi de qui vol enfrontar-se al totalitarisme. El que queda clar és que demà el debat anunciat no es produiria i crec que fa molta i molta falta, per tant, fins al proper debat.
Els organitzadors de les jornades han fet públic aquest comunicat amb el qual coincideixo en moltes coses…
Mira també:
http://www.no-si.cat/news/comunicat-de-la-plataforma-pel-no-si-sobre-felix-rodrigo-mora-i-la-llibertat-dexpressio/
http://blocs.mesvilaweb.cat/jordimartif69/?p=270610

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Demà, algunes no serem a Barcelona a parlar sobre la independència sense estat
30 nov 2014
<b>“no es donen les condicions necessàries per desenvolupar adequadament el debat…”</b>

Que sapiga, no havia cap boicot anunciat per la seva xerrada. Aixó sí, havian perdut tot el protagonisme i per un polìtic amb aspiracions aixó és fundamental.

<b>“Estem disposats, però, a un altre debat amb el mateix format, enunciat i participants en un altre moment”</b>

No queda clar si vol dir tornar a convidar a FRM. Pot ser tornaran a perdre el protagonisme i altre vegada no es donaran <b>“les condicions necessàries per desenvolupar adequadament el debat…”

“No m’estendré ara sobre aquest tema, però sí que en vull parlar públicament amb les parts, quan algú aconsegueixi que les parts puguin parlar. No crec que el Félix sigui ni feixista ni masclista, tot i que discrepo moltíssim si no totalment del que ell defensa públicament i de moltes de les seves postures, però negar la paraula a algú no és propi de qui vol enfrontar-se al totalitarisme”</b>

Sembla que hi ha gent que te problemes de comprenssió, només una part vol parlar i a més, posa condicions. L’altre part mai ha dit de parlar, només ha expresat que no vol compartir el mateixos espais. Si vols, vesten tu a “debatre” amb FRM als locals de Toledo i així respectareu la nostra voluntat i podreu fer la vostra també.

No creus que FRM sihui “feixista ni masclista”, potser, peró és bastant reaccionari i misogin, i no és tracta de diferents “opinions” o “postures”. És ideologia i conviccions confrontades. Per qué no proposeu al candidat del MSR? Segurament direu que no és el mateix, i és cert, peró és molt semblant.

Em pregunto si penses que la teva educació ha sigut patriarcal i masclista? A lo pitjor ni t’en adones i per aixó tampoc pots concebre el masclisme d’en FRM. Fins i tot la teva manca d’opinions i les teves paraules dient que “discrepes” no semblan res més que la resposta ambigua d’un polìtic que no vol definir-se “per no perdre vots”.

<b>“Els organitzadors de les jornades han fet públic aquest comunicat amb el qual coincideixo en moltes coses…”

“Coincideixo en moltes coses”</b>, no vol dir res perque no diu en qué i tampoc diu que coincideix totalment, així no perd terreny a cap lloc. Ës com quan FRM diu que “hi han molts estudis”, sense dir quins. O sigui, que cadasqu agafi el que més l’agradi…

Vosaltres no rebutxeu parlar amb FRM perque ja teniu l’experiència del procès sobiranista que heu parlat amb tothom, fins i tot abraçats i amb petons…, fent pactes i traicions de classe.

Vull dir que, si vos junteu i parleu amb la dreta reaccionaria i hegemònica de Catalunya, no és cap sorpresa que diguis que no es feixista, ni masclista.

Mica en mica es veu el llautó a tothom.
Re: Demà, algunes no serem a Barcelona a parlar sobre la independència sense estat
30 nov 2014
Perquè diu que ens volem enfrontar al totalitarisme??? No s'inventi coses. Som totalitaris en tan en quan no acceptem cap masclisme, cap ni un sense exepcions vestides de pseudopolitologia, duna forma total.
Re: Demà, algunes no serem a Barcelona a parlar sobre la independència sense estat
30 nov 2014
Si institucionalitzada, tolerant davant la violència més abjecta, si no, a un prendre postura ferma, violència intolerable.
Re: Demà, algunes no serem a Barcelona a parlar sobre la independència sense estat
01 des 2014
menos mal que dentro del independentismo libertario hay alguien con coherencia
Re: Demà, algunes no serem a Barcelona a parlar sobre la independència sense estat
01 des 2014
pero el segundo párrafo se equivoca, si es machista*, y fascista tal término no, pero es reaccionario


* texto donde se ve su machismo y misoginia

http://esfuerzoyservicio.blogspot.com.es/2012/06/dialectica-de-la-femini

"El fascismo del futuro inmediato será feminista"
#FelixRodrigoFora
01 des 2014
B3i9lAoCMAA9eti.jpg
El boicot a FRM el viernes en AUREA SOCIAL
Re: Demà, algunes no serem a Barcelona a parlar sobre la independència sense estat
01 des 2014
No entenc rés. Qui ha escrit aquest comunicat? Perquè és tan ambigu? Sembla que l'hagi escrit un buròcrata...
Re: Demà, algunes no serem a Barcelona a parlar sobre la independència sense estat
01 des 2014
El comunicat está penjat al blog d'en Jordi Martí Font, peró parla en plural i no es pot entendre si és secundat per els altres ponents Ismael (Procés Embat) i Oriol (Negres Tempestes).

Com ja és bastant habitual amb aquesta gent, són ells els que decideixent quan és el moment de parlar i quan no... Les demés, no contem per res.

Un altre més, per les declaracions, amb qui no tindré cap interès a col·laborar
Re: Demà, algunes no serem a Barcelona a parlar sobre la independència sense estat
01 des 2014
a ver, que parece que leemos lo que nos da la gana. no es ningún comunicado es un correo, mensaje o lo que sea enviado a los organizadores que el tal jordi cuelga sin mucha explicación.

lo unico que dicen es que no van a participar en esas jornadas....y que ya hablaremos. mensaje rápido y escueto, y ya está.

me hace gracia ese absolutismo con el que se toma, parece que no nos sabemos más allá de ese absoluto todo o nada. y eso impide tener sentido crítico y después se nos cuelen personajes como el FRM o similares.
Re: Demà, algunes no serem a Barcelona a parlar sobre la independència sense estat
05 des 2014
Respuesta a “El giro escatológico. La reacción en la crítica de Félix Rodrigo Mora”

http://www.docdroid.net/mgre/111251095-respuesta-a-el-giro-escatologico1

No vamos a entrar en este texto a valorar si las opiniones de Félix respecto a ciertos temas son acertadas o no, sino que remitimos al lector a la obra de Félix y animamos a que de primera mano, sin dejarse influenciar por unos o por otros, y procurando (siempre) evitar los lastres del dogmatismo, juzgue por sí mismo. Pero, por un simple amor por la verdad, vamos a intentar señalar aquí porque los diversos juicios que se hacen sobre Félix Rodrigo Mora son falsos. Enumeraremos a continuación los distintos puntos en que el “El giro escatológico” divide su crítica y para rebatir los juicios que se hacen acudiremos directamente a la obra de Félix, donde con extractos directos se verá la falsedad de los juicios que se hacen sobre él.
Sindicato Sindicat