Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
[Badalona] Crònica de la concentració al Burger King del C.C “La Maquinista” 22/11/2014
28 nov 2014
makinistabn2.JPG
mainistabn4.JPG
makinistabdn1.JPG
El passat Dissabte 22 de Novembre el nostre sindicat seguia amb el conjunt d’accions en solidaritat amb el conflicte que hem iniciat contra la franquícia Burger King, gestionada pel Grupo Zena-Food ServiceS.L; aquest conflicte sorgeix arran de les diverses irregularitats en les nòmines practicades per l’empresa cap a les seves treballadores, on arriba a acumular un deute d’entre 600 a 3.000€ a cada treballadora només en l’últim any.

Per aquest motiu ens vem concentrar davant del Burger King del Centre Comercial “La Maquinista”, centre de treball d’una de les nostres seccions sindicals; on una trentena de companyes solidàries, vem estar repartint octavetes i informant al conjunt de persones que transcorrien per aquest centre comercial. Apart en cap moment es va deixar de cridar consignes a favor de les nostres companyes del Burger King, així com en contra l’empresa exigint la regularització de les nòmines i la retribució del deute acumulat, degut això no va entrar ningú a l’establiment i va romandre buit durant prop de les dues hores que va durar la concentració.

Per tan, extreiem una valoració molt positiva de l’acte, ja que va servir per visualitzar el nostre sindicat coma eina vàlida de lluita en els llocs de treball. Apart de visualitzar el conflicte a tota la gent que hi havia aquelles hores al centre comercial. Al finalitzar es va anar a donar suport a l’altre concentració que organitzava el sindicat de Barcelona en suport amb el conflñicte de Gino’s.

Des de el sindicat de la CNT-AIT de Badalona volem donar les gràcies a totes les companyes dels sindicats de El Prat, Premià, Cornellà i Sabadell; que van donar significat un cop més a les paraules solidaritat i suport mutu.

Per acabar volem fer una crida a la participació en les properes accions que es duran a terme en les properes setmanes!
Mira també:
https://cntbadalona.wordpress.com/2014/11/28/cronica-de-l-concentracio-al-burger-king-del-c-c-la-maquinista-22112014/
https://cntbadalona.wordpress.com/

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa