Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Comentari :: altres temes
Comunicat de la Plataforma pel No-Sí sobre Félix Rodrigo Mora i la llibertat d'expressió
26 nov 2014
--
Comunicat de la Plataforma pel No-Sí respecte la invitació com a ponent de Félix Rodrigo Mora a les jornades de reflexió, debat i formació "Independència sense Estat?".

http://files.no-si-cat.webnode.es/200001341-319c832995/Comunicat%20F%C3%

Convidem les persones preocupades o molestes pel fet que haguem convidat l'autor a venir a parlar amb els organitzadors de les jornades sobre el tema, el mateix dia al mateix lloc de la xerrada, a les 17.30h.
Mira també:
http://www.no-si.cat/news/comunicat-de-la-plataforma-pel-no-si-sobre-felix-rodrigo-mora-i-la-llibertat-dexpressio/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Comunicat de la Plataforma pel No-Sí sobre Félix Rodrigo Mora i la llibertat d'expressió
26 nov 2014
gràcies pel curro

jo fa temps vaig creurem lo de curilla reaccionari i no havia llegit cap llibre, ni escoltat cap xerrada llarga

llàstima que no es trobin a internet La democracia y el triunfo del Estado y Naturaleza, ruralidad y civilización

salut!
Re: Comunicat de la Plataforma pel No-Sí sobre Félix Rodrigo Mora i la llibertat d'expressió
26 nov 2014
aquest comunicat em recorda els que acostuma a fer el govern per rentar-se la cara front les crítiques de racisme o sexisme
Re: Comunicat de la Plataforma pel No-Sí sobre Félix Rodrigo Mora i la llibertat d'expressió
26 nov 2014
No vindré a debatre perquè no és un tema que em sembli tan rellevant. Em limitaré a fer una serie d'apunts a continuació.

PRINCIPIS

És el mateix FRM el que, amb les seves paraules i obra escrita, està posant en perill la llibertat —la de veritat, no només la d'expressió, que seria una versió edulcorada d'aquesta. FRM no fa servir els mitjans habituals del poder, però sí que difon el discurs del poder. La llibertat no només s'ha d'aconseguir, sinó que també s'ha de conservar, i això implica reprimir a qui decideix empoderar-se a costa de sobrepassar la llibertat aliena. En els espais llibertaris* combatem activament les actituds autoritàries que en la gran majoria de vegades es manifesten en forma de paraules. No ens n'avergonyim i no és el primer cop que se'ns acusa d'autoritaris per fer-ho. I és que els veritables autoritaris s'aprofiten de la normalització dels seus discursos, de com d'invisibilitzades estan les agressions per treure a la palestra el seu preciós concepte de normalitat i objectivitat amb el que consideren que ells no estan fent ni dient res dolent, i que si se'ls reprimeix és per pur autoritarisme. FRM seria un exemple com tants altres d'autoritari al que hem expulsat dels moviments llibertaris per fer apologia de la repressió i per qüestionar l'acció directa de les oprimides. No, no hem respectat les seves paraules, perquè hem prioritzat defensar la llibertat.

El discurs de la llibertat d'expressió que està defensant la plataforma pel No-Sí és un discurs fal·laç d'origen burgès que assumeix que les paraules no poden fer mal, només ofendre (i només ha faltat dir que «quien se pica ajos come»). Però les paraules sí són perilloses. El feixisme, per exemple, sempre s'ha nodrit del recurs del populisme i la manipulació verbal per generar uns discursos que generessin por i desconfiança entre els iguals. Moltes de les agressions que sofrim habitualment són verbals i afecten severament a la nostra estabilitat emocional, sovint amb més gravetat del que ens ho faria un mastegot. Les agressions es defineixen des de la subjectivitat de qui les sofreix i si es fan explicites han de parar. No poden prosseguir només perquè "jo puc dir el que vulgui en nom de la llibertat d'expressió". En aquest cas les paraules de FRM serveixen per deslegitimar moltes lluites llibertàries, des de l'acció directa de les Panteres Negres fins a les lluites feministes radicals.

LA XERRADA A TOLEDO. ÉS EN FÉLIX FEIXISTA?

FRM no és un feixista per haver fet una xerrada per a feixistes (suposats? Aneu a fer punyetes!). Ho és perquè el seu discurs és feixista. Que aquest resulti interessant en entorns feixistes és només una conseqüència lògica d'això. Igual de lògic que als entorns llibertaris rebutgem unànimement el seu discurs i ja no li deixem cap mena d'espai per a parlar. Penseu, gent de la Plataforma pel No-Sí (que no companyes) on us situa exactament això.

Rudolf Rocker va parlar amb nazis en una època en el que aquests estaven legitimats per ocupar els espais públics i on, per tant, no se'ls hi estava fent cap favor en acudir als seus actes i oposar-ne resistència. Avui en dia, per sort, el feixisme no disposa d'aquest privilegi i per això precisament les organitzacions neofeixistes amaguen la seva naturalesa i tenen un discurs ambigu, per intentar recuperar a poc a poc aquest espai públic perdut. Per a fer-ho, entre altres coses, generen propaganda, es relacionen amb la gent i organitzen actes públics. FRM va col·laborar activament en aquest procés de recuperació del feixisme al participar en un d'aquests actes.

CONSIDEREM QUE SIGUI MASCLISTA, HOMÒFOB O RACISTA?

FRM és una pèssim orador, un populista, un mentider i un covard que fuig del debat directe. Això el porta a dir coses totalment contradictòries depenent del context en el qual es trobi o de si el deixes en un carreró sense sortida. Davant d'aquest panorama és fàcil que una persona que decideixi interessadament que el vol defensar trobi cites seves en què sembla que sigui un gran defensor de les llibertats i les essències. No obstant això, totes sabem, fins i tot vosaltres que interessadament heu ignorat aquestes qüestions, que FRM ha afirmat explícitament que TOT el feminisme és nociu i l'ha comparat al nazisme, que creu en l'existència de lobbies de poder gays i negres i un llarg etcètera que es pot trobar en certs escrits que els darrers dies han inundat l'indymedia. FRM mai s'ha retractat d'aquestes paraules, mai ha reconegut estar parlant de temes que desconeixia i mai ha acceptat haver parlat des dels seus prejudicis, que per suposat nega tenir (doncs ell no és masclista, ni homòfob ni racista, no gens!).

Per això en aquest punt els de la plataforma pel no-sí heu quedat ben retratats mentint descaradament, ocultant afirmacions d'en FRM que estan escrites i enregistrades per justificar les vostres simpaties per aquest personatge. Desconec que guanyeu defensant-lo. No sé si us ajuda a lidiar amb les vostres pròpies simpaties per l'autoritarisme, si teniu algun tipus d'interès econòmic, si necessiteu organitzar el vostre pensament entorn de "popes" o és que simplement sou idiotes. Sigui el que sigui, aquí algunes no oblidarem de quin peu calceu i ho tindrem molt en consideració en el futur. Vagi bé, demòcrates i amics de la llibertat d'expressió. Que dormiu a gust amb els vostres principis.

*dels quals excloc Aurea Social per la seva hipòcrita postura en aquesta qüestió. Primer, perquè no és la primera vegada que FRM trepitja aquest espai per fer-hi xerrades (i el fet que pugui seguir-ho fent implica que no han repudiat a aquest personatge, com si han fet els espais llibertaris de la ciutat), i segon perquè posar un espai també és assumir una responsabilitat, i en aquest cas s'han rentat les mans i han guardat silenci.
Re: Comunicat de la Plataforma pel No-Sí sobre Félix Rodrigo Mora i la llibertat d'expressió
26 nov 2014
Gràcies pel comunicat! ens veiem el divendres!
Re: Comunicat de la Plataforma pel No-Sí sobre Félix Rodrigo Mora i la llibertat d'expressió
26 nov 2014
*volem defensar fermament la llibertat d'expressió i de reunio* eso decis

Y las putas, panteras negras, mujeres bollo, familias no por la sangre, gente que no cree en la tradicion...ejerceremos la libertad de boicotear un acto al cual se invita a un machista y misogino.


*prolífic orador*

Eso eso que os de la chapa, pero despues de estacharla no nos pidais ayuda a todas las personas que el discurso de FRM ataca con su tradicionalismo reaccionario, sois un cadaver, Aurea Social, Plataforma nosi y CIC. NO EXISTIS.

*havent estat convidat a parlar en més de dos centenars d'ocasions per centres
socials autogestionats, col·lectius agroecològics i de repoblament rural, assemblees de barri i del 15-M,anarcosindicats i grups llibertaris,*

y ahora esta vetado, sobretodo en CNT y por grupos anarcofeministas y anarquistas,feministas etc por sus ideas, lo que pasa es que vosotros mirais para otro lado....no estamos comodas con ese hombre por un espacio comun, por ello no pisaremos, solo para el boicot del viernes, vuestro espacio nunca mas, sois repugnantes.


*i la relació inseparable entre aquest i el capitalisme, i aquest i el
patriarcat*

Lo del patriarcado tiene su gracia, porque es negacionista de que existiera patriarcado en el mundo rural, e idealiza el papel de la mujer, asi mismo, rechaza todo feminismo.

*dins l'esquerra*

Media verdad, no es que dins o no dins, es que es un ferviente anti-izquierda desde posiciones reaccionarias tradicionalistas, llegando a decir que es pasado es el presente. Por ello le da igual por ejemplo, dar una charla a los nazis de Toledo Libertas

*alguns discursos antiracistes*

PERO QUE DECIS, si dice que las panteras negras eran racistas antiblancos...ademas de falso, utiliza un termino usado por NAZIS.

*N'hi ha alguns que
senzillament han decidit no editar ni distribuir els seus llibres ni organitzar xerrades seves als seus espais, i
han explicat el seu posicionament públicament, com per exemple l'editorial Aldarull*

COHERENCIA politica, no como vosotros. Hay una compa del grupo ese de reflexion que no quiere que de charlas FRM por su antifeminismo, pero os da igual.

Os da igual que diga burradas islamofobas como esta
«Es razonable deducir de ello que los grandes grupos capitalistas españoles han pasado a ayudar económicamente al Islam.» ademas de ser conspiranoica....

es evidente que Félix teme al
«fantasma del Islam» como a otros (feminismo, lesbianismo, anarquismo


volumen 1
Re: Comunicat de la Plataforma pel No-Sí sobre Félix Rodrigo Mora i la llibertat d'expressió
26 nov 2014
Las SCUM junto con negros, mariconas, lumpens, nihilistas, putas, anarquistas y demás gente odiada por Félix Rodrigo Mora, proponemos hacer un boikot a la charla que dará FRM en el Aurea Social el viernes 28 a las 18:30

Aquí cartel:

http://files.no-si-cat.webnode.es/200001299-2454226480/cartel-web-450.pn    
Las razones por las que llegamos a esto es que la plataforma no-si no le quita del cartel.
Ni machistas ni nazis en nuestros espacios!

FRM retatándose él mismo como reacionario y misógino:

> Felix Rodrigo Moa y su militancia contra Nietzsche:
https://www.youtube.com/watch?v=4cizuX4jWEM&list=UUPMR8elv5tZT6X4WQbxQRU

>Felix Rodrigo Mora ¡No leais!
https://www.youtube.com/watch?v=_T6_78uJ9k0&list=UUPMR8elv5tZT6X4WQbxQRU

>Felix Rodrigo Moa y el Carlismo:
https://www.youtube.com/watch?v=p4_wh2U3mdc&index=3&list=UUPMR8elv5tZT6X

>Felix Rodrigo Moa y la "herencia musulmana":
https://www.youtube.com/watch?v=6hlIjj_1BNE&index=4&list=UUPMR8elv5tZT6X

>Felix Rodrigo Moa y su discurso desmovilizador al 15M Vete a dar misa a la ermita
https://www.youtube.com/watch?v=AcFYd4o-JJs&index=5&list=UUPMR8elv5tZT6X

>Felix Rodrigo Moa "En nombre del ateismo se ha matado a tanta gente"
https://www.youtube.com/watch?v=rJPqdLWIO-I&list=UUPMR8elv5tZT6X4WQbxQRU

>Felix Rodrigo Moa y la condicion prepolitica
https://www.youtube.com/watch?v=OsalgHwQ4MQ&index=7&list=UUPMR8elv5tZT6X

>Felix Rodrigo Moa, y el anticapitalismo "tonto"
https://www.youtube.com/watch?v=SaAfqhTpTuI&list=UUPMR8elv5tZT6X4WQbxQRU

>Felix Rodrigo Moa contra Azorin y Valle Inclan
https://www.youtube.com/watch?v=v9ly3Ey00AU&list=UUPMR8elv5tZT6X4WQbxQRU

>Felix Rodrigo Moa y su discurso racista
https://www.youtube.com/watch?v=7PFlNpUp2MU&index=12&list=UUPMR8elv5tZT6

>Felix Rodrigo Moa y sus ataques al feminismo
https://www.youtube.com/watch?v=wcdsgDJNVlI&list=UUPMR8elv5tZT6X4WQbxQRU

>Felix Rodrigo Moa hablando de Pecado Original
https://www.youtube.com/watch?v=MHmhlEBkR9g&index=23&list=UUPMR8elv5tZT6

>Felix Rodrigo Moa contra el feminismo
https://www.youtube.com/watch?v=OFvKIXOKibM&index=30&list=UUPMR8elv5tZT6

>Felix Rodrigo Moa y las fuentes de la guerra civil
https://www.youtube.com/watch?v=WaxtVQrC3AY&list=UUPMR8elv5tZT6X4WQbxQRU

>Felix Rodrigo Moa La tradicion y revolucion
https://www.youtube.com/watch?v=tUy4_FaBPnA&list=UUPMR8elv5tZT6X4WQbxQRU

Es una selección de vídeos, el resto aquí:
https://www.youtube.com/playlist?list=UUPMR8elv5tZT6X4WQbxQRUQ

Aquí le podéis decir que no lo queréis en el Aurea Social:
http://www.felixrodrigomora.org/contacto/
Re: Comunicat de la Plataforma pel No-Sí sobre Félix Rodrigo Mora i la llibertat d'expressió
26 nov 2014
Doncs ja sabeu de qui es propi, oi?
Re: Comunicat de la Plataforma pel No-Sí sobre Félix Rodrigo Mora i la llibertat d'expressió
26 nov 2014
Aureasocial no comparteix la opinió de FRM i valora i respeta la editorial autogestionaria @Ed_Aldarull del barri de Gràcia
Re: Comunicat de la Plataforma pel No-Sí sobre Félix Rodrigo Mora i la llibertat d'expressió
26 nov 2014
*Hi ha una enorme diferència entre enfrontar-se als discursos del poder i enfrontar-se als discursos dels
nostres iguals*

de nuestros iguales FRM y vosotros @Plataformanosi nada de nada, sois basura reaccionaria, uno en discurso y otros en su defensa y el tirar balones fuera.

*és feixista pel fet d'assistir a un acte públic organitzat per feixistes.*

Si te llaman nazis a dar charlas y tu acudes algo tendras de eso, fascista nose si es el termino, pero reaccionario(misoginia,antifeminismo,,,) si lo es.
Ah y el primero que llama fascistas es vuestro amiguito FRM en su Vodevil Zaragozano, en el cual ataca a Febrero Feminista y la cordi Antifa de Zaragoza diciendo cosas como esta. Solo el puede insultar o que. El boicot a la charla os lo habeis ganado a pulso. A partir de ahora ni os acerqueis a ambientes anarquistas ni feministas.


"Fascio-feministas SCUM que odian a los varones pobres y se venden a los varones ricos."

*CONSIDEREM QUE SIGUI MASCLISTA, HOMÒFOB O RACISTA?*

si lo es, y de sobra eso ya se responde aqui, ah y antianarquista, islamofobo y eso tb lo es, se os olvidan sus amistades con Rafa Pal

http://www.felixrodrigomora.org/entrevista-al-librepensador-felix-rodrig/ aca el lugar donde con citas suyas se ve claramente su pensamiento reaccionario>>>

http://barcelona.indymedia.org/usermedia/application/6/Felix_NO!.pdf

*PARLEM-NE*

El divendres 28, a les 18.30h, començaran les jornades “Independència sense Estat?”, amb la xerrada d'en
Félix “La qüestió nacional i l'alliberament dels pobles al segle XXI”.

de parlar nada ya se ha desenmascarado a este personaje lo suficiente. No vamos a tolerar que se de voz a antifeministas y reaccionarios, ni amigos de nazis y conspiranoicos.

BOICOT!


volumen II
Re: Comunicat de la Plataforma pel No-Sí sobre Félix Rodrigo Mora i la llibertat d'expressió
26 nov 2014
I el pitjor de tot és que es desentenen de tenir debats amb gent molt més propera que està en contra del FRM, lo important és tenir debats amb ell, perquè es LíDER. Si, la gent que està contra seva vindrà a 'parlar pacíficament'. És absurd!

D'altra banda, quina porqueria de comunicat! L'únic que feu es defensar-lo, però això no implica defensar el perquè el porteu. Molt decepcionada!
Re: Comunicat de la Plataforma pel No-Sí sobre Félix Rodrigo Mora i la llibertat d'expressió
26 nov 2014

Secta Nihilista @SectaNihilista · 5 h Hace 5 horas

Félix Rodrigo Mora CÁLLATE
Re: Comunicat de la Plataforma pel No-Sí sobre Félix Rodrigo Mora i la llibertat d'expressió
26 nov 2014
Sí, eso, venid a charlar con "nosítros", que los que nos digáis nos entra por un lado y nos sale por el otro, así, mientras tanto, os tendremos ocupados mientras hacemos la charla de FRM y no la boicoteáis. ¿Os parece bien la propuesta?

Y Sí-No os importa, dejaremos unos maniquís para que os escuchen, porque "nosítros" no queremos perdernos las palabras de nuestro mentor FRM y así vamos al GRANo-Sí

Menuda panda de reptilianos!

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/491895/index.php
Re: Comunicat de la Plataforma pel No-Sí sobre Félix Rodrigo Mora i la llibertat d'expressió
26 nov 2014
Esa plataforma, SOIS LOS PUTOS AMOS
¡Fascistas mandan!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more