Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
22N a Granollers: Models Sindicals a la nova Catalunya
19 nov 2014
Des del sindicat de CNT de Granollers i Comarca us volem convidar el proper dissabte 22 de Novembre a una xerrada debat sota el títol “Models sindicals a la nova Catalunya”. L'acte anirà a càrrec de l'historiador i professor d'història contemporània de la UAB Just Casas, històric afiliat a la CNT de Terrassa, així com de Toni Soler, Secretari de Comunicació de la CNT granollerina.
color.jpg
Des del nostre sindicat considerem que l'actual procés sobiranista porta inevitablement a una reformulació de les relacions entre Catalunya i l'Estat espanyol. Una reformulació administrativa, política i social del territori català que provocarà més tard o més dora canvis en les estructures econòmiques i socials.



Pensem que és urgent i necessàri posar sobre la taula del debat públic els elements que més afecten les condicions de vida de la classe treballadora dels nostres pobles i ciutats: l'economia, els drets socials i les llibertats individuals i col·lectives. En aquest sentit, i amb l'esperit de classe i llibertari, volem posar a debat el model de relacions laborals i, més concretament, els models sindicals.



Quin model sindical tenim a l'Estat espanyol? D'on ha sorgit? Quins models sindicals hem tingut a la història de Catalunya? Quins altres models hi ha la resta de països? Quin model sindical proposa la CNT?



Són algunes de les qüestions que intentarem respondre, i ens agradaria poder comptar amb la vostra participació per a fer més ampli el debat.



Per això us convidem a la Sala Tarafa (C/ Corró 47, Granollers) el proper dissabte 22 de Novembre a les 18:00 hores.



Hi esteu convidats, us hi esperem.

CNT-AIT Granollers i Comarca
Mira també:
http://granollers.cnt.es

This work licensed under a
Creative Commons license

Comentaris

Re: 22N a Granollers: Models Sindicals a la nova Catalunya
19 nov 2014
Acracio en 3,2,1
Re: 22N a Granollers: Models Sindicals a la nova Catalunya
20 nov 2014
Heu dit procés? heu dit sobiranista?

Preguem per la ànima immortal de la CNT granollers, s'acaba d'autoimmolar i entra a la llista d'enemics de l'anarquisme made in Akrazio.

DEP companys
Re: 22N a Granollers: Models Sindicals a la nova Catalunya
20 nov 2014
Home! S'ha de reconeixer que la operació per tal de que la CNT no fós un estorb al procés ha estat fina i elegant... A costa de desactivar-la, és clar... però per algo està la COS.
Re: 22N a Granollers: Models Sindicals a la nova Catalunya
20 nov 2014
quina operació?
Sindicato Sindicat