Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia
Dissabte 22, passejada d'observació del control social al Clot
17 nov 2014
El dissabte dia 22 de novembre, al CLOT, farem una passejada d’observació del control social, dins del programa de les Festes Antiautoritàries de l’Assemblea de la Oca.
Sortirem a les 11h del matí de l’explanada davant del Centre Cívic “La Farinera” a la Plaça de les Glòries (veure mapa adjunt).
la farinera dia 22.jpg
El recorregut durarà unes dues hores (o menys) I acabarà a la REVOLTOSA, al Carrer Rogent.
Al llarg d’aquest recorregut ens fixarem molt en la videovigilància que està envaint els espais públics i els comerços d’arreu. Però aquesta passejada te un plus afegit.
Al costat de l’edifici del Hub de Disseny (la Grapadora) hi ha un mirador des de on s’albiren les seus a Barcelona d’algunes de les empreses més importants de TIC (INDRA, T-Systems, Capgemini...) i de comunicacions (MEDIAPRO, RBA...) o d’alguns dels oligopolis més potents (AGBAR, FECSA...). També es podran contemplar els radicals canvis que s’han fet (i que es seguiran fent) a la plaça i els seus entorns, així com els impactes futurs sobre la vida al Clot: la crida a negocis elitistes, l’augment de preus, els canvis socials entre els habitants... la gentrificació (paraulota tècnica per al•ludir als punts anteriors...)... l’impacte turístic ja actual i més gran en un futur...
Als assistents se’ls facilitarà un dossier amb informació sobre el recorregut i sobre els poders corporatius que nien als voltants de la Plaça de les Glòries.
Fins dissabte!!

Un altra acte smart: “viure, treballar i sobreviure en una smart city” dijous 20 a l’Ateneu Anarquista del Poble Sec, més info a http://negreverd.blogspot.com.es/2014/11/devat-viure-treballar-i-sobrevi
Mira també:
http://www.negreverd.blogspot.com

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa