Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí
[Baix Besòs] Jornades Anarquisme i Pobles, actes finals.
14 nov 2014
Dissabte 15

Diumenge 16

18h

Local CNT-AIT de Badalona,
Passatge Riu Congost,5-7 baixos (Nova LLoreda/Badalona)

L2 Pep Ventura
RENFE Badalona
cartellanarquismeipobles.jpg
Seguim amb les Jornades d'Anarquisme i Pobles, amb les últimes activitats programades, en aquest cas el dissabte 15 tindrem la presentació del llibre “Anarquisme, el fet diferencial català” a càrrec del seu autor Xavier Diez.

El diumenge 16 Taula Rodona amb diferents col·lectius anticapitalistes entorn el procés sobiranista/independetista; comtarem amb Arran, Negres Tempres, CUP, CNT-AIT Olot, Endavant i l'Assemblea Llibertària del Baix Besòs.

El conjunt d'activitats es duran a terme a les 18h i al local de la CNT-AIT de Badalona (Passatge Riu Congost,5-7 baixos Nova Lloreda/Badalona).
Mira també:
https://baixbesosllibertari.noblogs.org/post/2014/10/17/jornades-anarquisme-i-pobles-215-i-16-de-novembre-a-les-18h/
https://baixbesosllibertari.noblogs.org/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [Baix Besòs] Jornades Anarquisme i Pobles, actes finals.
14 nov 2014

pues que triste que los que homanejean a los torturadores y asesinos de obreros anarquistas de los años 30 del siglo pasado, tenga un altavoz en la cnt, y su voz ssalga abanderada de la rojinegra, vaya tela con la deriva de cnt-ait, Los Badia, militantes de Estat Català, fueron asesinados a tiros por miembros de la FAI el 28 de abril de 1936, en la confluencia de las calles Muntaner con Diputación, y hasta el final de la Guerra Civil Española la actual plaza Francesc Macià llevó su nombre.

Entre los firmantes del manifiestos se encuentran el historiador y monje de Montserrat Hilari Raguer, el sociólogo Salvador Cardús, el filósofo Josep-Maria Terricabras, el secretario tercero de la Mesa del Parlament, Josep Rull (CiU), el eurodiputado de ERC, Oriol Junqueras, y el diputado de SI en la Cámara catalana Toni Strubell.

"Un país que no recuerda su historia acaba perdiendo la identidad", concluye el manifiesto sobre los hermanos Badia, que este jueves también recibirán un homenaje organizado por la Asociación Germans Badia.

Asimismo, SI ha anunciado que presentará una iniciativa legislativa para "restablecer el honor" de los hermanos, y ha censurado que las administraciones catalanas no han hecho nada hasta ahora para dignificar su memoria.Intervenció de @JoanTarda a #CNT https://www.youtube.com/watch?v=CW02A4olx_o
pues a estos les da voz la regional catalana, y encima lo justifican como hacen siempre los reformistas con su cobardia de no hacer frente a partidos que quieren convertir a la confederacion en un florero ornamental, como esta pasando en catalunya con la mierda del pacto separatista que gracias a esa cobardia se las da de libertario, que ya es fuerte que el joan tarda salga como sale en ese video, despues de haber reindivicado a los hnos. badia y hacerles un homenaje, la regional catalana sera cnt-ait, pero da asco permitiendo que el revisionismo de los autoritarios de erc, quiera que los jovenes no conozcan nuestra historia confederal, y hagan de los verdugos de nuestros ancestros unos heroes, sencillamente eso no lo vamos a permitir, por una cnt-ait anarquista, fuera reformistas de la confederacion y de sus locales.
Re: [Baix Besòs] Jornades Anarquisme i Pobles, actes finals.
14 nov 2014
ni badia ni justo bueno, que també va matar uns quants revolucionaris, inclús anarquistes companys seus i va robar la fortuna d'un aviador republicà del seu taller
Re: [Baix Besòs] Jornades Anarquisme i Pobles, actes finals.
14 nov 2014
da gusto ver a la CNT de Badalona como ha evolucionado con una charla en su local con el secretario general de la IAC-CATAC-USTEC en Girona , en xavier diez ,sindicato COMPLETO con carceleros y todo.

Vease tambien : http://www.catac.info/#!presons/c2k
Re: [Baix Besòs] Jornades Anarquisme i Pobles, actes finals.
14 nov 2014
Pues a mi me parece bien que haya discursion publica precisamente para apuntar estos echos. Dar charlas donde solo te viene tu gente es no salir del gueto y así no llegará nuestro discurso a nadie. No creo que sea una contradicción abrir un debate para criticar la forma de funcionar que tienen los otros grupos políticos.
Salud y anarquia. (Chao pescao)
Re: [Baix Besòs] Jornades Anarquisme i Pobles, actes finals.
14 nov 2014
El sindicato "refor" que tiene 4 secciones sindicales en una franquícia como Burger King, que le està plantando cara en un conflicto que le esta jodiendo a la empresa? Que gano otro conflicto mediante la acciom directa a otra empresa gestionada por un sionista? Que esta creciendo en afiliacion y que hace manifestaciones en solitario por el centro de Badalona? Vuelve a la cueva y muerete de asco, fura subnormales de la confederacion! O sino volved al desierto puro e inmaculado de los 90'!
Re: [Baix Besòs] Jornades Anarquisme i Pobles, actes finals.
15 nov 2014
No están en la CNT, eso si les gusta dar lecciones de pureza via facebook y indymedia que no veas...
Re: [Baix Besòs] Jornades Anarquisme i Pobles, actes finals.
17 nov 2014
deja de poner nombres, el que nombras es uena persona y mejor compañero, y tu un sapo ala que te den palmaditas en la espalda los pacos., que se os pega el ser xibatos de tanto ir con los nacional-comunistas, que dais asco.
Re: [Baix Besòs] Jornades Anarquisme i Pobles, actes finals.
18 nov 2014
T'ho he dit més d'una vegada i t'ho torno a repetir, que sigui "buena persona y mejor compañero" com vas repetint ens la sua, aquí es comporta com un miserable dogmàtic amb la veritat absoluta que menysprea com el pitjor feixista a qui no pensa com ell. Ens la sua si a casa seva alimenta unicornis amb el seu smegma, ajuda a creuar àvies a la porta del sindicat o és un entranyable company de partida de mus. Aquí és el pitjor troll que té indymedia i que infecta qualsevol debat sobre aquests temes amb tones de demagògia maximalista. Jo em considero llibertari i em repugna veure que en el nom de l'anarquisme es vomita tanta intolerància i algú com ell té els pebrots d'autoatorgar-se el paper de portaveu. Si sou tan amics i companys ajudeu-lo perquè qualsevol dia li rebenta el fetge de tanta mala òstia i bilis.

És senzill, l'anarquisme no vol ni messies, ni amos, ni il·luminats, ni dogmes, ni veritats absolutes, ni manques de respecte, ni essències puristes, ni bíblies, ni mossens. Ves i li casques
Re: [Baix Besòs] Jornades Anarquisme i Pobles, actes finals.
19 nov 2014
És que el sapo aquest, és ell. Així de trist és... és un miserable que es passa el dia insultant, difamant i tirant merda per internet sobre els que no segueixen el seu dogma sagrat. Després la seva tàctica és anar de víctima i dir "que es una buena persona". Molt trist.
Sindicat Terrassa