Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: mitjans i manipulació
manipulacio dels massmierda, Mossos d'Esquadra van detenir els tres agressors, de 26, 27 i 28 anys i de nacionalitat espanyola.
14 nov 2014
Aquella nit, la víctima, la seva dona i dues parelles més –amb un nen de vuit anys– havien assistit a una assemblea del Comitè Català de Solidaritat amb els Antifeixistes Ucraïnesos, celebrada al local de La Torna, al barri de Gràciahttp://www.ara.cat/societat/ucrainesos-antifeixistes_0_1247275567.html
El artículo podría dejarse pasar como simple noticia local que refleja como describen noticias en el apartado de sucesos, por parte de los organismos de prensa financiados por la generalitat, los periodistas nacionalistas que dificultan esa lucha global en el plano de informar y no intoxicar en beneficio del totalitarismo separatista. Sin embargo, conviene hacer una reflexión por su gran número de mentiras revisionistas y algunas afirmaciones que encierran una ideología confusa como es lo de la torna, donde el antifascismo se pone al servicio del separatismo liderado por ciu. Como decíamos, en cualquier parte del modelo periodistico al servicio del separatismo se libra una batalla cultural que trata de evitar que la comercialización del estatismo catalanista devore también a la cultura libertaria y a nuestra alma.Existe un sentimiento generalizado y peligroso de nacionalismo confuso que pierde la esencia y la conciencia de la lucha de clases, no entiende el internacionalismo en su dimensión política, el extranjero es una amenaza por ser extranjero, sin distinguir cuál es su trinchera, y se olvida que estas perspectivas históricas, políticas y culturales son el salvavidas fundamental para la lucha de los pueblos. Un claro ejemplo, de que razon tiene el grito consigna de las manis libertarias de: periodistas "policia la mateixa porqueria", debe de ser verdad que los detenidos son de nacionalidad extranjera, y no catalanes, como bien filtran los mossos y como bien publican los periodistas del ara, en el apartado de sucesos del diario oficial del separatismo, todo un ejemplo de la impunidad conque actuan unos y otros, al servicio del totalitarismo que se quiere imponer en catalunya con el tocomocho del nuevo estado.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: manipulacio dels massmierda, Mossos d'Esquadra van detenir els tres agressors, de 26, 27 i 28 anys i de nacionalitat espanyola.
15 nov 2014
No entro en la qualificació del fet, però comunicat posterior dels mossos (la exactitud o veracitat de qual no entro a valorar) no penja l cosa als esanyols parla de membres del "independentisme revolucioanri" i el video no deixa lloc a dubtes.
certament hi ha sovint manipulació (com fa tota a premsa) utilitzant el terme "espanyols", però en aquest cas em sembla que tens la pell molt fina per algunes coses i molt gruixuda er altres.

Per exemple podriem parlar de l'agressió en si (veien el video queda clar que es tracta d'una agressió i ningu diu que dins la sala algu actues amb violència... també podries parlar de la manipulació del terme faixista o nazi i de l'antifeixisme que cada cop significa menys i s'aplica a qualsevol cosa que no agradi, fins i tot als mateixos feixistes i nazis... en fi, has perdut una oportunitat per raonar i expressar les teves idees més enllà del visceralsme...
Re: manipulacio dels massmierda, Mossos d'Esquadra van detenir els tres agressors, de 26, 27 i 28 anys i de nacionalitat espanyola.
15 nov 2014
perque s'ha estat amagant aquests fets? (i no momés al mitjans alternatius).
El que es veu al video no te cap justificació! .es mes aviat aberrant.
I no fa cap favor al antifascisme, ans al contrari.
En fi, Millor no parlar-ne, oi?
Re: manipulacio dels massmierda, Mossos d'Esquadra van detenir els tres agressors, de 26, 27 i 28 anys i de nacionalitat espanyola.
16 nov 2014
hay quién confunde antifascismo con macarrismo,es realmente penoso.
Sindicato Sindicat