Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia
Dijous 20, debat "viure, treballar i sobreviure en una SMART CITY"
13 nov 2014
Dijous dia 20 de novembre a les 20 hores a l'Ateneu Anarquista del Poble Sec debat sobre la smart city a l'espai public, al treball i a casa, com a forma de control social i de dominació.
man-65049_640.jpg
Mes informació a www.negreverd.blogspot.com

Text de debat i enllaços sobre el tema...

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Dijous 20, debat "viure, treballar i sobreviure en una SMART CITY"
14 nov 2014
utilitzar un compte de correu de gmail també és una eina de control social, podeu usar alternatives com riseup.

Salut
Re: Dijous 20, debat "viure, treballar i sobreviure en una SMART CITY"
14 nov 2014
Be, i un blog a blogspot també... però de tota manera la forma més ràpida i fàcil d'obrir un comte de correus que desprès es pot abandonar sens eproblemes és obrir-lo a un dels gran servidors gratuïts... de fet darrera de tots els comercials hi ha el mateix control.
A vegades des de els "informatic alternatius" hi ha una mica de superbia... moltes de les seves eines són bastant elitistes i dirigides a persones que dediquen moltes hores a familiaritzar-se amb sistemes totalment abstrusos i dificils de configurar... ami m'han arribat a dir coses semblants per usar xubumtu, sembla que el relament "alternatiu" és emprara el gnu més despullat que hi hagi...
De tota manera estimats hackers on es troba el veritable control social és en la connexió mateixa, en la xarxa mateixa, pràcticamet 100% privada o estatal, amb illes socials petitonetes i que necesiten de la gran xarxa per funcionar un cop la teva connexió arriba a la xarxa de telefònica o de qualsevol altre operador ja esta controlada.

Salud i una mica d'humilitat
Sindicato Sindicat