Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Prou del 9N
09 nov 2014
pf!
Heu votat, guanyarà el Si+Si, els fatxes es menjaran un cagarro i la CUP pujarà com l'espuma. Es per això que els hi dic a les llibertàries què han de votar i què significa cada votació (col·laboracionista, espanyol, refor, nihilista, etc), sóc així d'obert de mires.

A mi l'opinió individualitzada de cada un sobre què votarà M'ÉS IGUAL. Si voleu fer una valoració com a col·lectiu, amb un anàlisi objectiu sociopolític, perfecte, però una opinió individual és egocentrisme.

IMC fa dies que és impracticable i en comptes de teixir aliances anticapitalistes (alguns s'atreveixen a dir que hem de deixar les nostres diferencies), uns es dediquen a bombardejar a d'altres i a l'inversa, per un tema que, tot i que hi ha opinions variades sobre tàctiques, estem d'acord en que no té res de revolucionari ni emancipador.

Si Madrid és la fàbrica més gran d'independentistes, IMC Barcelona li fa el joc contrari, perquè em teniu farta amb tot això.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Prou del 9N
09 nov 2014
Probablement és una sola persona que s'encarrega de fer campanya a Indymedia amb notícies gairebé inverossímils.

El comitè central de l'ACN deu haver repartit gent per cada mitjà a treballar, i convèncer andalusos, anarquistes, progres, i el què faci falta.

Igual com el tema dels plàstics grocs.
Re: Prou del 9N
09 nov 2014
Tsunami democrático de la maneta de CIU:

https://www.youtube.com/watch?v=s52j4iWscus
Re: Prou del 9N
10 nov 2014
Les persones entre d'altres diferenciacions, també ens podem diferenciar entre aquelles que intenten veure les coses majoritàriament en negatiu, aquelles que intenten veure les coses majoritàriament en positiu i aquelles que tan els hi fa.
Jo no estic fart d'aquelles que creuen que podem canviar quelcom mitjançant l'Assemblea Groga, les mobilitzacions a favor de la sanitat pública o per intentar aturar desnonaments.

NO n'estic fart perquè, tot i que jo personalment crec que com es porten a terme no serveixen per a res, ho fan en positiu, és a dir, creuen que és possible el canvi si es lluita i es mobilitza la població. Em passa exactament igual amb el procés sobiranista principatí. Tan és així, que totes les mobilitzacions, per igual, tenen el meu suport actiu tot i no està gens d'acord amb què mobilitzacions tan bonistes i ingènues aportaran algun canvi social de rellevància.

Però, tot i això, tenen un aspecte revolucionari rellevant i crucial: l'esperança en la condició humana i la consideració que la mobilització de les bases canvia els paradigmes, ja sigui dins el sistema o fora.

I vosaltres, revolucionàries autèntiques, llibertàries o comunistes, a on us heu deixat la humanitat? A on us heu deixat el respecte a les que lluiten?
Ser revolucionària no vol dir ser dogmàtica, no vol dir ser intransigent, no vol dir anar a la contra de tot.

De la mateixa manera que a vosaltres us cansa que algunes sempre parlin del mateix, a mi, personalment, em cansa que la majoria de les vostres aportacions siguin atacs, minusvaloracions i insults a aquelles que lluiten per quelcom tan vàlid com pel que considerem nosaltres mateixes.

Visca les que lluiten, encara que no lluitin pels meus dogmes i que no ho facin de la manera que jo portaria a terme.
Sindicato Sindicat