Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
No serem mai independents…
08 nov 2014
Grup Elissa
B16sSmmCYAA92Fr.jpg large.jpg
noseremindp-web.jpg
No serem mai independents…

…sota un sistema capitalista en el que només som mà d’obra a exprimir, consumidors a programar o espectadors a impressionar.

…sota una societat patriarcal en la que les dones, les seves vides i els seus cossos estan sotmesos als interessos d’un món fet per i pels homes.

…sota un Estat-Nació que sempre tendirà a marginar, negar o uniformar la diversitat i les expressions culturals que no encaixin amb el seu model únic.

…confiant i delegant en les institucions i els polítics el control sobre els nostres assumptes, permetent que se’ns imposin interessos que no són nostres.

…deixant el territori natural en les mans del Capital i els seus càlculs de benefici, sotmetent els nostres camps, muntanyes i costes a la destrucció i la nocivitat.

No serem realment lliures si no ens independitzem del sistema capitalista patriarcal i els seus Estats nacionals.

No serem realment lliures si no lluitem per construïr societats basades en l’auto-organització, la igualtat de gènere i l’apropiació col·lectiva del treball i la riquesa en harmonia amb la Natura.
Mira també:
http://grupelissa.wordpress.com/2014/11/08/no-serem-independents/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: No serem mai independents…
08 nov 2014
Pensàvem que haviem posat la notícia dos cops per error, però sembla que algú ha copiat el cartell del blog i l'ha posat aquí. Ara està repetit, potser alguna persona de les que administren la web pot treure una de les dues notícies?
Re: No serem mai independents…
08 nov 2014
Soc una companya de Girona.

Duplicat! borreu admins!
Sindicat