Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: indymedia
Consulta IMC
06 nov 2014
Vols que IMC sigui un espai per tots els moviments socials? En cas afirmatiu, volem deixar de parlar del 9N i les nostres posicions?
Diran 'no, el nacionalisme no despista la lluita de classes'. Però tothom parla exclussivament del puto 9N i les seves merdes de pocisions (espanyolista! reaccionari! carnívor! colaboracionista! lleig! Rebota y en tu culo explota!).

- Els d'Alba Daurada s'han fotut a Alcoi.
- S'ha okupat un CSO nazi a Barcelona i no es sap el lloc.
- Kurdistan (ens hauria de fer vergonya als llibertaris) i Palestina ja no existeixen?
- S'ha fet una valoració sobre la Vaga de Totes?
- Qui sap res del TTIP?
- El Banc Expropiat?
- L'auge de Podemos?

Prou de procés sobiranista per unes hores!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Consulta IMC
06 nov 2014
1) Sí.

2) Sí.
Re: Consulta IMC
06 nov 2014
Aleluia algú que ho diu!

Triple SÍ a la consulta que proposes.

Però si t'hi fixes, la columna dreta està infestada de debats 9-N no per gent de l'EI sinó pel col·lectiu llibertari que ni sabies que existia que tot aquest procés els agafa amb els pixts al ventre i de sobte senten tots la urgència de fer el SEU comunicat, el SEU acte, el SEU cartell...


Si hi ha 2 o 3 sensibilitats a tot estirar (els que votaran hi ho faran pel SÍ-SÍ, els que no votaran i els del NO-SÍ, és a dir, vot nul) dins vostre, hagues estat bé reunir-vos MOOOOOOOLT ABANS limitar-ho a 3 posts amb diferents firmants de cada i au.



Perquè que l'estat ho prihibiria i l'extrema dreta sortiria al carrer era previsible...
Re: Consulta IMC
06 nov 2014
hay quiero una indymedia como a mi me gusta, buaabuaaaaa, iros a la mierda llorones, hay lo que hay, y el que no lo quiera ver, pues ya sabe a llorar y a beber y olvidar, sou uns ploramicas, ahon jo visc lo han decorat de groc, aixo es com nadal, si vols consulta be i si no tambe, ara llorais, y despues vais y meteis la papereta en la urna sou pitjors que quels de la cup, que os den libertarios de estado, que asco dais. si kurdistan, palestina, y barcelona, nou barris el besos, cornella ...... no existen per vosaltres. quin fastic, anarquistas de postal.
Sindicat Terrassa