Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: altres temes
Grup Elissa:Concert a les Festes Alternatives de St. Andreu
04 nov 2014
Cartell fetes.jpg
Les festes del nostres poble són un moment de l'any per ajuntar-se amb els amics i amigues riure i passar una bona estona. Però també són un moment per a dir coses i donar-li un contingut polític als moments d'oci que formen part del nostre dia a dia.

Sabem molt bé que durant aquestos dies, molts de nosaltres sense adonar-nos acabem reproduint models d'oci que no ens agraden. Alhora, també som molt conscients que durant aquests dies, encara que no ens agradi, la cultura de l'alcohol també està molt present en aquesta forma d'entendre l'oci als nostres espais. Sovint, arrel d'això es generen debats interessants entorn l'autofinançament de les nostres lluites. Perquè malauradament encara la cultura de l'alcohol continua sent un dels majors pilars econòmics per a tirar endavant projectes polítics.

Tot i això ens agradaria llançar un petit crit a l'aire per a que durant aquests dies, als nostres espais d'oci, tot i les contradiccions que existeixen cadascú sigui responsable per a que l'abús de l'alcohol no generi situacions de baralla i d'agressions sexistes. Sobre tot d'aquestes últimes perquè no les tolerarem. Amb això no volem dir que les situacions d'abús de gènere es donin únicament per motius relacionats amb l'alcohol, no! El patriarcat és un model estructural que malauradament és a tot arreu i on veiem que les situacions de desigualtats de gènere es quotidianament. L'únic que volem remarcar és que amb l'alcohol i en contextos d'oci aquestes actituds es manifesten més sovint i amb més claredat.

De nosaltres depèn permetre o no que els nostres espais acabin sent igual com els que tant rebutgem, o per contra que incorporin una mirada més crítica per evitar situacions que considerem que no s'haurien de donar, ni aquí ni en lloc.


Visca les Festes Alternatives, amunt l'anarquia.

GRUP LLIBERTARI ELISSA PRESENTA:

Concert de les Festes Alternatives. Dia 29 de Novembre a les 21h en la replaceta de Can Fabra, darrere dels barracons. Debades!! (és a dir gratis)

ORREGA 778
A Euskadi hi ha algun tipus d'adob que és especialment adequat per a fer punk de la millor qualitat. Una tradició que comença ja als 80 amb grups com RIP, Cicatriz, Zakarrak i Delirium Tremens i que es perpetua fins els nostres dies amb grups com Brigada Criminal i altres. Orreaga 778 estan dins d'aquesta tradició perquè han nascut a Euskadi, però si haguessin nascut a Brighton als 80 podrien ser perfectament un d'aquells grup anglesos d'Oi! que omplen la teva habitació de vinils. Tenen els ingredients necessaris: son skinheads i tenen la mala llet i la cruesa que tenien els grups punk de la primeria dels 80. Amb aquestes premisses han fins i tot atret l'atenció dels més puristes del gènere, que els consideren una rara avis dins el panorama Oi! actual. Orreaga 778 és un grup que sap molt bé el que fa i que va de cara a barraca: Fan Oi!, Oi! en majúscules: sòlid, simple i ple de ràbia. Als seus temes, deixen clar que la seva terra és Euskal Herria i que la seva llengua és el basc. Prepareu la bomber i enllustreu ben bé les botes. Per primera vegada a Catalunya, els donem la benvinguda!

Aurrera!

https://www.youtube.com/watch?v=SMVSFjrw9G0

HANK WOOD AND THE HAMMERHEADS
El Hank wood I the hammersheads són una banda de Nova York, EUA, i fan un hardcore-punk molt experimental amb percussions i un teclat. Comparteixen membres amb Crazy spirit i altres bandes reconegudes del moment. El primer àlbum que van treure va ser al 2012 sota el nom de "Go Home!" i durant el mes de novembres estaran per l'estat espanyol de gira presentant el seu nou àlbum. Hardcore cru barrejat amb noves influències de tot a la vida de Nova York.

https://www.youtube.com/watch?v=ZCagrRM-YTI


ARREST
Què passa quan una colla de punks, amants de l'Oi clàssic i el bon punk s'animen a fer un grup!? Doncs que surten grupassos com els Arrest, la joia de la corona del punk-Oi! local, un secret encara desconegut per molts amants del gènere. 100% antihipsters.

https://arrest.bandcamp.com/

https://stoichkovbarcelona.bandcamp.com/


ASSAC
Hardcore de la vella escola fet per veterans de l'escena local. Pensa en Nova York, Boston... però fet al nostre putu poble! Hardcore is coming!

https://assac.bandcamp.com/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Grup Elissa:Concert a les Festes Alternatives de St. Andreu
04 nov 2014
També a:

http://grupelissa.wordpress.com

https://twitter.con/grupelissa
Re: Grup Elissa:Concert a les Festes Alternatives de St. Andreu
04 nov 2014
Mira també:

http://grupelissa.wordpress.com/

https://twitter.con/grupelissa
Re: Grup Elissa:Concert a les Festes Alternatives de St. Andreu
04 nov 2014
Perque els i les skinheads son uns/unes pijxs capitalistes? Molt de classe obrera pero consumeixen roba i articles de marca: Fred Perry, Lonsdale, Dr. Martens....per que unes marques capitalistes son una senya d'identitat de les skin? No ho entenc
Re: Grup Elissa:Concert a les Festes Alternatives de St. Andreu
04 nov 2014
qui ha dit que els skins siguen anticapitalistes?

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more