Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
[Badalona] Crònica de la segona concentració pel conflicte amb Burger King!
03 nov 2014
B1eITEtCcAAJ0tx.jpg
B1eImJWCMAEFQA7.jpg
B1eIcn0CMAAarmm.jpg
El passat divendres 31 d’Octubre el nostre sindicat seguia amb el conjunt d’accions en solidaritat amb el conflicte que hem iniciat contra la franquícia Burger King, gestionada pel Grupo Zena-Food ServiceS.L; aquest conflicte sorgeix arran de les diverses irregularitats en les nòmines practicades per l’empresa cap a les seves treballadores, on arriba a acumular un deute d’entre 600 a 3.000€ a cada treballadora només en l’últim any.

Per aquest motiu ens vem concentrar davant del Burger King del centre de treball de l’Av. Paral·lel al costat de “El Molino”, centre de treball d’una de les nostres seccions sindicals; on més d’una vintena de companyes solidàries, vem estar repartint octavetes i informant al conjunt de persones que entraven al Burger King com les que trancorrien per aquesta transitada via. Apart en cap moment es va deixar de cridar consignes a favor de les nostres companyes del Burger King, així com en contra l’empresa exigint la regularització de les nòmines i la retribució del deute acumulat.

Per tan, extreiem una valoració molt positiva de la mobilització, ja que al ser una zona molt concorreguda degut a la vida nocturna que s’hi dona, va servir per visualitzar una vegada més el conflicte vigent amb l’empresa. Degut a la nombrosa presència de companyes solidàries del nostre sindicat, molta gent va deixar de consumir a l’establiment en un de les hores punta on entra a consumir més gent (20:30-22h), la concentració va transcorre sense incidents.

Des de el sindicat de la CNT-AIT de Badalona volem donar les gràcies a totes les companyes dels sindicats de El Prat, Premià, Cornellà, Hospitalet i a la Secció del Taxi de Barcelona que van donar significat un cop més a les paraules solidaritat i suport mutu.

Per acabar volem fer una crida a la participació en les properes accions que es duran a terme en les properes setmanes!

CNT-AIT Badalona
Mira també:
https://cntbadalona.wordpress.com/2014/11/03/accio-sindical-cronica-de-la-segona-concentracio-pel-conflicte-amb-burger-king/
https://cntbadalona.wordpress.com/

This work is in the public domain
Colera camping CNT