Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anàlisi :: pobles i cultures vs poder i estats
9N: votar massivament, votar sí-sí, omplir els carrers!
28 oct 2014
Hem de convertir el 9-N en una jornada de mobilització com mai hem viscut. Hem d'anar a votar en massa, votar Sí-Sí i omplir els carrers i les places, portar la mobilització a les empreses i centres d'estudi.
correntroiglogoactualitzat.jpg
9-N: VOTAR MASSIVAMENT, VOTAR SI-SI, OMPLIR ELS CARRERS!

TANT FA EL QUE FACIN RAJOY I EL CONSTITUCIONAL!

CAL UNA NOVA MAJORIA PER PROCLAMAR LA REPÚBLICA CATALANA!

Enmig de la pudor de la corrupció que els podreix, Rajoy ha demanat al Consell d'Estat un dictamen urgent amb la intenció d'impugnar la votació del 9-N en el proper Consell de Ministres. Les seves declaracions dient que ho fa "per defensar la democràcia" són un insult a la cara d'un poble bolcat a fer del 9-N una jornada multitudinària de lluita en defensa del dret a decidir i la sobirania.

Primer van impugnar la consulta i ara volen fer-ho amb el nou 9-N, tot i ser un substitutiu de la consulta que Mas no va tenir el valor de mantenir. No sabem amb què ens amenaçaran, però no se'n sortiran. Les coses han anat massa lluny per permetre aquest nou atropellament. I el poble de Catalunya no perdonarà Artur Mas si, una altra vegada, se sotmet a la voluntat del règim, en comptes d'obeir la voluntat de la majoria aclaparadora dels catalans.

Hem de convertir el 9-N en una jornada de mobilització com mai hem viscut. Hem d'anar a votar en massa, votar Sí-Sí i omplir els carrers i les places, portar la mobilització a les empreses i centres d'estudi. Hem de derrotar de forma contundent l'agressió de Rajoy, el Constitucional i tot l'entramat institucional del règim monàrquic. Hem de deixar clara la determinació que no pararem fins aconseguir la plena sobirania nacional.

Les impugnacions mostren a les clares que no és possible exercir el dret democràtic a decidir sense trencar amb la legalitat del règim. Que proclamar la República catalana és la condició i l'eina per assegurar un referèndum d'autodeterminació. I que per a això cal la convocatòria immediata de noves eleccions immediatament després del 9-N per aconseguir una nova majoria, desempallegar-nos d'Artur Mas i CiU i proclamar la República catalana.

La proclamació de la República catalana és, a més, el millor estímul que podem oferir als treballadors i als pobles d’Espanya perquè ells també s’alliberin del règim monàrquic i puguem construir junts, de manera fraternal, una unió lliure de pobles lliures. Una unió que estigui a l'avantguarda de la lluita per una Europa dels treballadors i dels pobles.

Corrent Roig

This work is in the public domain

Comentaris

Re: 9N: votar massivament, votar sí-sí, omplir els carrers!
28 oct 2014
que no voto pesados, me da igual estado catalan oespañol
Re: 9N: votar massivament, votar sí-sí, omplir els carrers!
29 oct 2014
EL 9-N ENS VEIEM ALS CARRERS! EL 9-N votem!

A BAIX EL NACIONALISME VISCA LA INDEPENDÈNCIA!

MORT A L'ESTAT ESPANYOL!
MORT A L'ESTAT CATALÀ!

PELS POBLES D'IBERIA! LLUITA PER LA LLIBERTAT!
Re: 9N: votar massivament, votar sí-sí, omplir els carrers!
29 oct 2014

vot nul
perquè, 1r estem a favor de la democràcia participativa, i per tant dels referèndums. (més encara si aquests són impulsats per una iniciativa de masses, independentment de la seva legitimitat i grau de manipulació per altres poders)
2a estem en contra del govern del PP i de la prohibició del referèndum.
3ª estem en contra de CiU i el seu govern.
4t estem en contra dels nacionalismes, dels estats-nació i de les fronteres.
5è denunciem el procés desmobilitzador dut a terme en catalunya pels nacionalistes d'un i altre signe, així com la cortina de fum desplegada pel govern català.
6è i vot nul i no en blanc perquè aquest últim és molt fàcilment manipulable (només n'hi ha prou amb posar la X on els interessi).
Re: 9N: votar massivament, votar sí-sí, omplir els carrers!
29 oct 2014
El panorama, como nos dicen estos nacionalcomunistas, no tiene una salida para nosotros los anarquistas, y las salidas si las hay son producto de un esfuerzo colectivo, cercano y cotidiano, de un pensamiento y una acción de muchos y muchas. Lo único que meridianamente claro es que las posibles salidas no nos las van a dar los cuatro listos de siempre ni el líder aupado desde los centros del poder: prensa, televisión e internet.

Los narquistas escuchamos, vemos, leemos, pero nos parece que hay mucho ruido y poco de concreto; incluso que el discurso de hasta los grupos más activos se ha contaminado del discurso del Sistema o de la “corrección” del poder. Todo tiene que ser guay, mono, no muy violento, no muy agresivo, en fin, todo muy moderno. nos parece que hay mucho diagnóstico de situación, malestar, pero muy pocos hablan realmente claro. Me apenan esas chorradas como esa palabreja de “independencia” que sirve para un roto como para un descosido. Y en fin, que encuentro que hay como mucha cursilería, y que hay muchos grupos, muchas ganas de cada cual liderar las cosas, su pequeño o gran espacio, y que nos están ganando cada minuto en este nuevo episodio de la guerra de siempre: la de los explotadores que quieren exprimir aún más a sus explotados. ¿Es tan difícil organizar el “No votar” rotundo a lo que nos está pasando o qué?
Re: 9N: votar massivament, votar sí-sí, omplir els carrers!
29 oct 2014
Graciash muchash graciash a losh que decish que ireish a la playa el 9 de noviembre. Graciash también de parte de gay de montellá, isidre fainé, josé manuel lara (y por tanto también del follonero y podemosh), juan rossell, el círculo ecuestre, el lobby puente aereo y la troica en conjunto, pues ignorar el procesho sheparatishta garantiza el pago de la deuda al completo. Gracias (B), por sher tan buen eshpañol.
Re: 9N: votar massivament, votar sí-sí, omplir els carrers!
30 oct 2014
La República ni que sigui Popular també és un Estat repressor (ho va exposar el mateix Lenin), però també va dir que una República és una bona forma de que el proletariat aconsegueixi una força considerable, que sens dubte resultarà determinant per la futura revolució social que haurà d'emprendre al cap d'uns anys i acabar amb el Capital i l'Estat. Per això trobo adequat lo que es diu.
Re: 9N: votar massivament, votar sí-sí, omplir els carrers!
30 oct 2014
I d'on va treure la experiència Lenin per a dir aixó?

Marx deía que els estats estavan suportat per la classe dominant, i Bakunin va dir ademés, que el estat crea un altre classe dominat..., aixó esta més que demostrat amb diferentes experiències.

A les hores, el poble mai podra assolir poder popular, perque des del moment que el tingui, será un altre classe de poder dominant i no desapareix la societat de classes com finalitat revolucionaria.

Si t'ha agrada escoltar com Marx va manipular i boicotejar l'organització internacional de treballadorxs, i el significat de tot procès autoritari, aquí tens una interessant explicació

https://www.youtube.com/watch?v=KRb0rIcjWb8
Sindicat Terrassa