Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme : laboral
Atav feixista contra la CGT i el Consell de la Juventud de Terrassa
14 jul 2003
comunicats de premsa de la CGT i del Consell de la joventud de Terrassa davant l'atac feixista patit per aquestes dues entitas.
Recolzament absolut a les dues etitats germanes per part de Ràdio Kaos i Kaosenlared.net
CGTTerrassa_ATACADA140703.jpg
COMUNICAT DE PREMSA DE CGT

Des de la Federació Local de C.G.T. de Terrassa, entitat amb seu al C/Ramon Llull 130-136, volem denunciar els fets ocorreguts durant la nit de divendres 12 a dissabte 13 de juliol, quan un grup de persones van atemptar contra la seu dâaquest Sindicat i dâaltres col·lectius i entitats de la ciutat. Com a conseqüència dâaquest atac van ser danyades les portes exteriors, la façana, alguna porta interior i mobiliriari dâaquesta organització sindical.

Aquest atac representa un atemptat contra la llibertat sindical, doncs la nostra organització sâha destacat per la lluita anti-feixista, anti-racista i per la defensa dels drets dels i les immigrants tant a la nostra ciutat com a Catalunya. Igualment volem denunciar que aquest no és un fet aïllat, ja que en els darrers mesos sâhan denunciat multitut dâagressions i atacs de caràcter similar contra persones, establiments i entitats de la nostra ciutat.

Demanem que dâuna vegada per totes es doni resposta seriosa i eficaç a aquestes agressions que representen un atemptat contra la llibertat. Un cop més ens solidaritzem amb les altres entitats i persones que en aquesta i en altres ocasions han estat víctimes del feixisme aquí a Terrassa.

PROU IMPUNITAT PELS GRUPS FEIXISTES

AJUNTAMENT: AQUEST NO SÃN UNS FETS AÃ?LLATS, SINO UN ATEMPTAT CONTRA TOTS I TOTES LES CIUTADANES DE TERRASSA.

VOLEM UNA RESPOSTA JA!

Secretaria de la Federació Local de Terrassa


COMUNICAT DE PREMSA DEL CONSELL DE LA JOVENTUD DE TERRASSA

El Secretariat del Consell de la Joventut de Terrassa, conjuntament amb les diferents entitats i col·lectius que col·laboren amb la gestió i manteniment dels locals situats al C/Ramon Llull nº. 130-136, de propietat municipal, us volem fer saber que:

Durant la matinada del dissabte 12 de juliol, pels voltants de les 3 h., un grup organitzat va provocar un incendi de forma intencionada a les tres portes dâentrada des del carrer a lâesmentat local. Lâincendi va ocasionat greus desperfectes i danys a les portes, a la façana, al mobiliari i a algunes parets interiors de lâedifici.

Aquest atac es suma a al seguit dâagressions i atemptats que al llarg dels darrers mesos han anat patint diferents persones,locals i col·lectius de nostra ciutat amb un contingut clarament feixista i racista (persones immigrades, carnisseries musulmanes, etc.). Aquest atemptat sâha produït impunement malgrat la forta presència de Policia Nacional (entre ells dâanti-avalots) per la situació de âriscâ? que sâestà visquent aquests dies a Terrassa.

També volem denunciar lâactuació de la Policia Municipal que en cap moment, un cop succeïts els fets descrits, sâha posat en contacte ni amb aquest secretariat ni amb cap de les entitats que participen en la gestió dâaquests locals. Entenem que com a representants de les entitats afectades teníem el dret de ser informats/des inmediatament dels fets de cara a poder avaluar els danys i la situació creada.

Per tot això, demanem una reunió urgent amb els responsables municipals i de la investigació per lâaclariment dels fets i per conèixer les mesures que es prendran al respecte. Igualment, demanem que tant aquesta com les restants agressions feixistes i xenófogues siguin investigades seriosament per tal dâevitar que es repeteixin.


Secretariat del Consell de la Joventut de Terrassa.

Terrassa, dilluns 14 de juliol de 2003.

KAOSENLARED.NET Y RADIO KAOS MUESTRAN SU MAS ROTUNDA PROTESTA ANTE LA AGRESIÃN FASCISTA Y LA FALTA DE RESPUESTA DE LAS ADMINISTRACIONES. ADEMÃ?S MANIFIESTA SU MÃ?S PROFUNDA SOLIDARIDAD CON LAS DOS ENTIDADES CON LAS QUE LES UNEN LAZOS DE LUCHA Y AMISTAD.
CGTTerrassa_ATACADA140703BO.jpg
Mira també:
http://www.kaosenlared.net/
http://www.kaosenlared.net/

Comentaris

Re: Atav feixista contra la CGT i el Consell de la Juventud de Terrassa
14 jul 2003
entenc veure aquesta notica classificada en 'antifeixisme' potser tambre 'laboral' o algun altre, pero o m'escapan els conceptes de @artivisme, america latina, despenalitzacio de drogues, ... o trobo de molt mal gust la classificacio en totes les categories.

teniu en compte que la classificacio serveix per a facilitar trobar noticies, una actuacio com la vostre te un efecte totalment contrari, DIFICULTA la trobada
Re: Atav feixista contra la CGT i el Consell de la Juventud de Terrassa
14 jul 2003
estic d'acord amb matze. aquesta notícia hauria d'anar inevitablement a antifeixisme i com a molt, laboral.
Re: Atav feixista contra la CGT i el Consell de la Juventud de Terrassa
15 jul 2003
Teniu raó immigració i laboral, per cert gràcias per la vostra solidaritat amb nosaltres, arxivers!!!
Quina barra!!!!
Re: Atav feixista contra la CGT i el Consell de la Juventud de Terrassa
15 jul 2003
a banda del lloc on és, que no és adequat, endavant l'anarcosindicalisme. Ni l apresó ni els feixistes ens aturaran.
banner
28 jul 2003
ANAGRAMAETRELLAPETITKAOSENLARED.jpg
banner kaosenlared
Sindicat