Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Celebrat el judici contra Sergi i Rubén amb una gran presència antifeixista
27 oct 2014
Divendres passat, finalment, es va celebrar el judici contra els companys Sergi i Rubén, acusats per participar en una manifestació antifeixista fa dos anys. Els companys s’enfrontaven a greus peticions fiscals de presó, cinc anys i mig per a cadascun, i una indemnització de 15.000 euros.
Durant la celebració del judici es van posar de manifest les múltiples contradiccions de l’acusació, així com de l’interès de la fiscalia i dels mossos d’esquadra per criminalitzar als nostres companys. Així i tot, la petició de condemna es va rebaixar a dos anys i mig. La sentència es comunicarà als companys en unes setmanes.

Cal destacar l’àmplia mobilització en solidaritat amb els companys acusats. Uns 300 antifeixistes van cridar consignes a favor de la llibertat sense càrrecs de Sergi i Rubén i animant a l’acció directa contra el feixisme. La concentració, que va durar des de les 9h del matí fins a les 14.30h de la tarda, va estar envoltada en tot moment per un ampli dispositiu policial, el qual es va encarregar de registrar, gravar i fotografiar a totes les persones solidàries que van acudir.

Per la seva banda, una vintena de feixistes van intentar aproximar-se a la porta de la Audiència Provincial escortats pels mossos però, després d’uns pocs minuts, van decidir anar-se’n. No hi va haver contacte entre aquest grup i la concentració antifeixista.

Recordem que el passat dia 9, aquest grup de nazis va intentar agredir a la concentració solidària amb els nostres companys. En aquesta ocasió, el moviment antifeixista de Barcelona ha donat una clara contestació a aquesta agressió, demostrant que l’odi i la intolerància feixista no seran benvinguts als nostres carrers i barris. Mentre quedin persones que estiguin disposades a lluitar per la llibertat i la justícia social, el feixisme no tindrà cap oportunitat.

Més info: www.cntbarcelona.org

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat