Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: dones
Solidaritat amb Vaga de Totes des de Dresden
22 oct 2014
CAM00111.jpg
Pintada solidària amb Vaga de Totes des de Dresden, Alemania.

La Revolució serà feminista o no serà!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Solidaritat amb "Vaga" de Totes des de Dresden
22 oct 2014
"Cuidar de la teva àvia també és una feina"

Així que aquesta era la "revolució" feminista: mercantilitzar-ho tot i expandir el model capitalista fins i tot a la relació amb la teva àvia.
Re: Solidaritat amb Vaga de Totes des de Dresden
23 oct 2014
La paraula job amb anglés també s'utilitza per parlar de responsabilitats, tasques, etc, no implica directament treball assalariat.

La pintada el que volia denunciar es que les cures a familiars han estat relegades al paper femení ademés de invisivilitzades dins les llars, i això era una rehivindicació de la vaga.
Re: Solidaritat amb Vaga de Totes des de Dresden
23 oct 2014

Lamentable inculte, fas honor al teu nom. "Job" s'empra normalment per a treball assalariat, i en aquest sentit ho empren els feministes quan parlen de "treball de cures", equiparant-lo a les feines remunerades, amb una visió mercantilista, economicista i cínica de les relacions personals i familiars.

Per sort la pràctica totalitat dels homes i dones que fem "treballs de cures" no ho veiem en absolut com un treball, i si algú ens volgués donar diners per cuidar de la nostra pròpia àvia ho consideraríem altament ofensiu.
Re: Solidaritat amb Vaga de Totes des de Dresden
23 oct 2014

I per cert, com que no és cap feina, mai farem una "vaga de cures". La meva àvia malalta no és cap empresària explotadora, i deixar de cuidar-la per fer una "vaga de cures" només ho faria un psicòpata. O un feminista.
Re: Solidaritat amb Vaga de Totes des de Dresden
23 oct 2014
Ets un demagog. El món laboral no contempla de cap de les maneres que ni les cases es mantenen soles, el menjà no apareix màgicament a la taula, que ni les criatures es cuiden per si mateixes ni que les persones grans no es poden valdre en ocasions i necessiten ajuda. Totes aquestes coses són pròpies de la vida humana, però tot i així les feines estan dissenyades per a pseudo-humans que no fan altra cosa a aquesta vida que treballar i dormir (per poder treballar al dia següent). I si seguim així tornarà el dia que serem unes gandules i uns aprofitades per no estar treballant les 24h del dia.

La realitat es que les persones necessitem tot el que he dit abans i això ho ha de fer algú, en un temps en el que no està generant diners per sobreviure en aquest món de merda. La realitat es que encara que tu siguis un noiet molt modernet, aquestes tasques les solen fer les dones, quasi sempre a més de treballar a canvi d'un sou, i per això són elles les que han lluitat per visibilitzar-les i per visibilitzar que si ens poden explotar tant es perque algú fa aquest esforç.

Es completament legitim demanar un sou per aquesta feina, perquè tot i que tú, imbécil, visquis en una torre de marfil construida sobre els teus privilegis, la realitat es que ara per ara necessitem diners per viure i necessitem feina, "jobs" dels que es paguen.
Re: Solidaritat amb Vaga de Totes des de Dresden
24 oct 2014
Ja ho sabeu maleïts imbècils: volem diners! La teva àvia, que s'està morint, el teu fill que plora, la teva dona, que està malalta, el teu amic, que no sé quin problema té. Tots a passar per caixa. Acceptem Visa i Mastercard.
Sindicato Sindicat