Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Divendres 24 a les 18 :00h concentració davant el palau de justícia de Perpinyà Per aconseguir l’alliberament de Georges Ibrahim Abdallah
22 oct 2014
Ibrahim Abdallah.jpg
30 anys tancat a la presó per ser un militant antiimperialista

Campanya arreu de l’Estat francès

A fi d’aconseguir l’alliberament de Georges Ibrahim Abdallah hi ha una campanya arreu de l’Estat francès. A Perpinyà (Rosselló) hi ha convocada una concentració el divendres 24 d’octubre, a les 18:00h davant el palau de justícia de la ciutat.

30 anys tancat a la presó

30 ans després de la seva detenció per la policia francesa Georges Ibrahim Abdallah encara està empresonat, malgrat que hi ha dues decisions de llibertat, una l’any 2003 i l’altra el 2012.

Georges Abdallah ha fet la seva novena petició de llibertat el març de 2014, ja que d’acord amb el dret francès hauria d’estar en llibertat des de l’any 1999.

A fi d’estudiar la seva petició d’alliberament presentada el mes de març d’aquest any per Georges Ibrahim Abdallah i el seu advocat Jean-Louis Chalanset, el tribunal d’apel•lació de penes de París tractarà del cas en el decurs de l’audiència el 30 d’octubre, a les 13:30, al centre penitenciari de Lannemezan.

El 24 d’octubre farà exactament 30 anys que Georges Abdallah està empresonat per l’Estat francès. 30 ans de captivitat per ser un militant antiimperialista i propalestí. 30 anys en que Georges Abdallah no vol renegar a les seves conviccions polítiques, que les assumeix plenament, i que per això pateix l’ombra dels murs de les presons franceses.

L’aniversari de les massacres de Sabra i Chatila els passats dies 16 et 17 setembre ens haurien de recordar també el fet que Georges Abdallah es el darrer presoner de la guerra que va declarar l’Estat d’Israel contra el Líban l’any 1982.

Per donar suport a la lluita justa del poble palestí pel seu alliberament i el de la seva terra cal combatre l’imperialisme francès tot lluitant per aconseguir l’alliberament del nostra camarada Georges Abdallah !

La concentració a Perpinyà es fa just abans de la manifestació coordinada a Lannemezan (Haute Garonne).

http://www.cnt-f.org/cnt66/spip.php?article974
Mira també:
http://www.cnt-f.org/cnt66/spip.php?article974

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa