Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
concentració encausats 6 octubre a l'hospitalet
22 oct 2014
Després d'alguns intents frustrats d'okupació de vivendes a l' Hospitalet, alguns dels quals van acabar amb detencions i desallotjaments, va sorgir la necessitat de sortir al carrer. Durant la preparació de la convocatòria ens vam adonar que eren molts més els col·lectius que tenien aquesta necessitat i que volien participar per diferents motius: la precarietat, la situació de la vivenda, les redades racistes als barris, l'augment de la vigilància i la repressió...
Per tots aquests motius i el sentiment de que feia temps que no es sortia als carrers de la ciutat es va decidir organitzar aquesta manifestació sota el lema “RECUPEREM LA DIGNITAT”.
El 6 d’ Octubre de 2012 es va celebrar la manifestació, que va transcórrer tranquil·lament pels barris i en la qual es van realitzar algunes accions. Després de tant de temps d'inactivitat dissident a la ciutat les forces repressives no van saber com reaccionar. Un cop més van buscar caps de turc, detenint a 3 persones a l’atzar 6 hores després de la manifestació, desplegant un dispositiu desmesurat i inventant unes agressions, que suposadament van patir, per augmentar l’ escarment a les detingudes.
Després de 2 dies de detenció van passar a disposició judicial, quedant en llibertat amb els següents càrrecs: un delicte d’atemptat a l’autoritat pel qual demanen una pena de dos anys de presó, quatre faltes de lesions i faltes per deslluïment, amb les corresponents indemnitzacions i penes-multa que sumen un total de 18.000€.
Per tot això un cop més volem fer ús de la solidaritat i convoquem una concentració el dia del judici.
23 D'OCTUBRE A LES 11 HORES
Davant de l'edifici de Barcelona de la ciutat de la justícia.

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat