Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí
[Baix Besòs] Neix l'Assemblea Llibertària del Baix Besòs!
12 oct 2014
logobaixbesospetit.jpg
Neix l’Assemblea Llibertària del Baix Besòs, col·lectiu que sorgeix fruit d’un seguit de reflexions dins del Grup anarquista Sedició entorn al nostre anàlisi del context actual al moviment llibertari català, context en el qual s’estan produint un seguit de canvis a partir de l’autocrítica a experiències organitzatives i estratègiques anteriors.

Davant el context social, polític i econòmic present, creiem que ha arribat l’hora. L’hora que l’ideari i les pràctiques anarquistes tingui una presència real a la societat que ens envolta. Només mitjançant la pràctica diària creiem que es poden crear estructures que ens acostin cada cop més cap a la societat autogestionària i assembleària que desitgem: la societat comunista llibertària, on l’horitzontalitat, l’acció directa, l’autogestió i el suport mutu siguin pràctiques palpables, compartides i a l’abast de totxs.

És per això que fem una crida al conjunt d’anarquistes,llibertàries i, sobretot, a totes les persones fartes de l’actual estat de les coses del Baix Besòs, per tal que s’uneixin amb nosaltres i comencem a caminar plegades a fi de fer realitat les nostres aspiracions de canvi i lluitar perquè esdevinguin realitat.

Assemblea Llibertària del Baix Besòs
Mira també:
https://baixbesosllibertari.noblogs.org/post/2014/10/12/neix-lassemblea-llibertaria-del-baix-besos/
https://baixbesosllibertari.noblogs.org/

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa