Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: mitjans i manipulació
8 Octubre: Assamblea Oberta Contrainfos, nova temporada
04 oct 2014
Torna a posar-se en marxa el programa contraiformatiu de latele.cat. Necessitem noves incorporacions per seguir amb el projecte. Assamblea el proper dimecres. Stop.



El proper dimecres 8 d'octubre tornem a l'activitat! és per això que volem comptar amb les màximes forces possibles per poder donar-li continuïtat al projecte. Incorporar noves persones!
Tens ganes de ser l'emissor de les teves pròpies notícies? Vols aprendre tot el que comporta fer un contra-informatiu?

Una mica de memòria....
Contrainfos va nèixer per la necessitat de trencar amb les fonts d'informació poderosas i els interessos. Va nèixer per trencar també amb el guetto, i mirar més enllà. Contrainfos, programa rere programa ha estat enmarcat per tertulies internes, discussions profundes. Contrainfos genera confiança, amistat, treball en equip i formació individual. Contrainfos és un programa de LaTelePuntCat que va nèixer sense ànims d'inculcar cap tipus de valor, creença o codi de comportament, com els mitjans de comunicació de masses fan. Va nèixer com a programa de televisió però amb el temps, potser s'està transformant en un contrainfos web, amb altres característiques. Si més no, Contrainfos va nèixer, i encara està creixent...

Actualment, però, ens trobem bastant lluny d'aquesta realitat que ens envoltava fa una temporada. Com sabreu tant Latele com Contrainfos estan en un moment de reflexió i replantejament; és per això que esperem que et sumis el proper dimecres a les 18.00 de la tarda a l'Infoespai. Plaça del sol num 19!

Fins aleshores!

Veure video de convocatòria:

https://www.youtube.com/watch?v=DAHLjc-KkUM&feature=youtu.be
Mira també:
https://www.youtube.com/watch?v=DAHLjc-KkUM&feature=youtu.be
http://latele.cat

This work is in the public domain

Comentaris

Re: 8 Octubre: Assamblea Oberta Contrainfos, nova temporada
04 oct 2014
la ANC la alternativa es ya muy clara en la estética de sus “mainades”: disciplina, encuadramiento, desfiles de antorchas, consignas unificadas: Venceremos. Ahora se disponen a dar un paso más: los 100.000 hijos de Sant Jordi se disponen a pasar por el “sedàs” a totes i cadascuna de les llars catalanes.
Sindicato Sindicat