Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Accions per a Avui
Tot el dia

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: un altre món és aquí
Convocatòria Concentració divendres 26 de setembre a les 16:00 hores davant del Parlament de Catalunya
25 set 2014
L'expresident Jordi Pujol Soley està citat a declarar aquest divendres 26 de setembre al Parlament de Catalunya sobre la seva confessió de frau al llarg de més de 30 anys.


Convocatòria Concentració divendres 26 de setembre a les 16:00 hores davant del Parlament de Catalunya
L'expresident Jordi Pujol Soley està citat a declarar aquest divendres 26 de setembre al Parlament de Catalunya sobre la seva confessió de frau al llarg de més de 30 anys.

La llarga seqüència d'episodis de frau i corrupció que afecten a la família de Jordi Pujol Soley, CiU (cas Palau, ITV, etc), les declaracions de personalitats com Carod Rovira sobre el sistema de comissions del 5% instaurat pel règim de CiU, i especialment la “confessió” de l'expresident Jordi Pujol han commocionat amplis sectors de la societat catalana. Jordi Pujol Soley, el "gran patriota" dels paradisos fiscals!

El caràcter sistèmic del frau i la corrupció, l'estreta relació entre governants i elit empresarial es fa carn i ossos en Jordi Pujol Soley. Així ha funcionat al llarg de desenes d'anys un règim clientelar.

El frau fiscal és el robatori al poble. La corrupció sempre empobreix al poble. Ho faci qui ho faci, el PP amb Gürtel, el PSOE amb els falsos ERO i cursos de formació a Andalusia, la Casa Reial amb Urdangarín, o Jordi Pujol i CiU amb el cas Palau a Catalunya han de pagar-lo davant la justícia.

Per cert President Artur Mas ¿estaves cec i sord quan vas exercir les responsabilitats de conseller de territori i obres públiques, i després conseller d'Economia i finances? Quan assumiràs teves responsabilitats polítiques en aquest escàndol?

¡¡Reclamem a Jordi Pujol Soley i la resta d'implicats que tornin el defraudat i la suma de la corrupció al Poble!!

Per la constitució d'un fons per lluitar contra l'atur i la pobresa amb la riquesa recuperada en el combat contra el frau fiscal i la corrupció.

Per un país just i solidari, sense frau i corrupció.

Coordinadora d’Assemblees de treballadors/es en atur de Catalunya

CONVOCATORIA CONCENTRACIÓN VIERNES 26 DE SEPTIEMBRE A LAS 16:00 HORAS DELANTE DEL PARLAMENT DE CATALUNYA

El expresidente Jordi Pujol Soley está citado a declarar en el Parlament de Catalunya sobre su reciente confesión de fraude a lo largo de más de 30 años.

La larga secuencia de episodios de fraude y corrupción que afectan a la familia de Jordi Pujol Soley, a CiU (caso Palau, ITV, etc.), las declaraciones de personalidades como Carod Rovira sobre el sistema de comisiones del 5% instaurado por el régimen de CiU, y en especial la Confesión del expresidente Jordi Pujol han conmocionado a amplios sectores de la sociedad catalana. ¡Jordi Pujol Soley, el “gran patriota” de los paraísos fiscales!

El carácter sistémico del fraude y la corrupción, la estrecha relación entre gobernantes y élite empresarial se hace carne y hueso en Jordi Pujol Soley. Así ha funcionado a lo largo de decenas de años un régimen clientelar.

El fraude fiscal es el robo al pueblo. La corrupción siempre empobrece al pueblo. Lo haga quien lo haga, el PP con Gurtel, el PSOE con los falsos ERO y cursos de formación en Andalucía, la Casa Real con Urdangarín, o Jordi Pujol y CiU con el caso Palau en Catalunya deben de pagarlo ante la justicia.

Por cierto Presidente Artur Mas ¿estabas ciego y sordo cuando ejerciste las responsabilidades de conseller de territorio y obras públicas, y después conseller de Economía y finanzas? ¿Cuando asumirás tus responsabilidades políticas en este escándalo?

¡¡Reclamemos a Jordi Pujol Soley y al resto de implicados que devuelvan lo defraudado y el monto de la corrupción al Pueblo!!

Por la constitución de un fondo para luchar contra el paro y la pobreza con la riqueza recuperada en el combate contra el fraude fiscal y la corrupción.

Por un país justo y solidario, sin fraude y corrupción.

Coordinadora d’Assemblees de treballadors/es en atur de Catalunya
Mira també:
http://www.kaosenlared.net/component/k2/96461-convocat%C3%B2ria-concentraci%C3%B3-divendres-26-de-setembre-a-les-16-00-hores-da

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more