Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
La història de l'independentisme contemporani, al documental 'Llavors de llibertat', ja a la xarxa
25 set 2014
La Comissió Homenatge Cala ha penjat sencer a la xarxa · Homenatja l'independentista Josep de Calassanç Serra i Puig 'Cala' i la generació que va combatre les renúncies de la transició.

Podeu veure el documental ací:
https://www.youtube.com/watch?v=5CAhRlYxEBo
cnxll.jpg
cnxll2.jpg
Aquesta setmana s'ha penjat a la xarxa el documental 'Llavors de llibertat', que fa un recorregut per la història de l’independentisme català, arrencant a l'agitada Barcelona dels setanta i passant per la fundació del PSAN, la propaganda clandestina, les darreres execucions del franquisme i, més tard, la creació del Comitè català contra la constitució espanyola o la fundació de Terra Lliure. El documental acaba a la Catalunya Nord, on es refugia l'històric Josep de Calassanç Serra i Puig 'Cala' a partir de l’any 79 i esdevé un puntal d’iniciatives com l’escola i la ràdio Arrels, el Casal de Perpinyà o Aire Nou de Bao.

'Llavors de llibertat' dóna veu a algunes persones amb qui el Cala va compartir la vida i la lluita per l’alliberament social i nacional dels Països Catalans: Blanca Serra, Eva Serra, Dolors Serra, Carme Travesset, Josep Vidal, Pere-Iu Baron, Marcel Casellas, Aleix Renyé, August Gil Matamala, Pere Manzanares i Hervé Pi.

'Llavors de llibertat' és un homenatge al Cala, però alhora vol ser un homenatge col·lectiu a una generació sense la qual seria difícil d'entendre el moment històric que està vivint el nostre país.

El 20 i 21 de setembre de 2013, la Comissió Homenatge Cala el va presentar a Perpinyà i Barcelona. Durant aquest any s’han fet una cinquantena de presentacions i projeccions arreu del país, que han servit per a donar a conèixer i homenatjar la figura del Cala i d’una generació d’independentistes sense la qual seria difícil explicar els moments que viu el nostre país.
Mira també:
https://www.youtube.com/watch?v=5CAhRlYxEBo
http://www.vilaweb.cat/noticia/4211649/20140923/historia-lindependentisme-contemporani-documental-llavors-llibertat.html

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La història de l'independentisme contemporani, al documental 'Llavors de llibertat', ja a la xarxa
25 set 2014
s'ha de mirar mes enllà del melic autocton
per exemple;
http://es.wikipedia.org/wiki/Kansas_City_(Misuri)
Sindicat