Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Emergia no respecta les dades personals de les seves treballadores
20 set 2014
La secció sindical de la COS a Emergia sol·licita a l'empresa el bloqueig d'un web perquè difon les dades personals de les treblladores.

El passat dimarts, 16 de setembre, la secció sindical de la Coordinadora Obrera Sindical (COS) va sol·licitar a l'empresa el bloqueig del portal de l'Empleat, ja que les dades que publica el cens electoral (segons el RD 1844/1944) hi consten els usuaris i contrassenyes de totes les treballadores (DNI i data de naixement).
345.jpg
Des de la COS ens preocupava molt aquest factor, ja que en aquest portal a part de les nostres nòmines hi consten dades econòmiques, adreces… i per la Llei de protecció de dades l'Empresa ha d'evitar que puguin ser utilitzades fraudulentament. Ahir, dimecres, vàrem entregar també la sol·licitud per escrit als centres de Terrassa i Barcelona. La COS sol·licitem la reposició del cens (a Barcelona s'havia retirat) i el bloqueig del portal de l'empleat per a tots els usuaris.

És per això que des de la COS ens ha sorprès molt el comunicat que ahir va fer públic la secció sindical de la UGT. Si els 'nostres representats' volen fer bé la seva feina primer no han de preguntar? Ningú, en els darrers quatre anys, s'havia adonat que s'està vulnerant la llei de protecció de dades? Com podeu veure des de la COS, com ja ens vàrem comprometre en constituir-nos en secció sindical a Emergia, volem defensar TOTS els nostres drets i que poder alguna cosa sí que en sabem, no? Ser els més nous no ens fa ser ingenus, no ens equivoquem.

Per acabar, també volem agrair a l'Empresa la seva predisposició a solucionar com més aviat millor aquesta incidència i en menys de 12 hores bloquejar els accessos al portal de l'Empleat. Des de la COS, com ja us vàrem anunciar amb la nostra presentació, vàrem néixer per defensar els nostres drets com a treballadors i treballadores i diguin el que diguin seguirem lluitant per aconseguir-ho.

Secció sindical COS Emergia Terrassa @cosemergia facebook.con/cosemergia
Mira també:
http://cosemergia.wordpress.com/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Emergia no respecta les dades personals de les seves treballadores
21 set 2014
Aquest article quasi només té sentit per fer propaganda corporativa del sindicat.

S'acosten eleccions?
Re: Emergia no respecta les dades personals de les seves treballadores
21 set 2014
Està bé que ara et centris a dir que si "propaganda", que si "ets vegà i per tant no toleres notícies dels escorxadors (curiosament a notícies de la secció de la CNT a Burger King no obres mai la boca... però clar, seria mal pensar que en el fons rajes per qüestió ideològica...) i no que la COS no existeix, després que en més d'un any hagi obert més de 40 seccions sindicals.

El que trobo a faltar és que no treguis a passejar més "decathlon", que passa, estàs perdent aptituds de troll o com va?
Sindicato Sindicat