Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Comentari :: indymedia : xarxa i llibertat
Indymedia Catalunya
11 jul 2003
Escric aquesta tarda de divendres des d'un bonic poblet del sud d'aquest país, on el millor que es pot fer en aquesta hora és estar tancadet dins de casa amb el ventilador. (si és que no pots estar remullan-te en alguna cala o bassa).

Cada cop que vull entrar a Indymedia no se en quin dels seus referents ho he de fer.

Deixant a banda el fet obi de que puc entrar en qualsevol de tots els que hi ha, per què mentres tenim un Indymedia Galiza o un Indymedia Euskal Herria, a Catalunya només tenim el "Barcelona"?

Per quant un Indymedia Catalunya?

A banda d'això, felicitats a tots aquells que fan que això sigui possible.

Salut.

Pep

Comentaris

Re: Indymedia Catalunya
11 jul 2003
construir desde la base. fer pobles i ciutats. despres si se vol fer agrupacions, per mi perfecte. pero no m'agra el centralisme i si barcelona va surtir es perq la gent q ho fa es a barcelona. tambe he sentit que hi ha una llista de països catalans. millor te fiques en contacte amb barcelonaindymedia ARROBA moviments.cat i les demanes l'adreça. col·labora amb la seva construcció ja que tens ventilador :p. pero no t'oblides de la teva ciutat (pensa global, actua lokal). recorda, com les cases, millor des de la base. ah! i indymedia ppcc te que ser multiple, no solament d'independentistes i de catalanistes :)
Re: Indymedia Catalunya
12 jul 2003
Con el pánico que tienen algun@s cuando ves que te expresas en castellano, tengo fundadas dudas en que indymedia ppcc, sea algo más que independentistas y catalanistas. Ya sabes, a la primera palabra..., "i tu que fas aquí parlant la llengua de l'imperi, vestent a indymedia españa...". Nunca se habla de cómo empezar a hacer brotar esos sentimientos hacia esta tierra de desarraigad@s. De momento, lo único que me parece que tienen claro la mayoría de catalanistas, son la lengua y la territorialidad, cuestiones que pese a su incuestionable importancia, nunca son planteados desde la naturalidad, sino desde el artificio de las limitaciones y de la imposición. Curiosamente no hablan nunca de otras cosas, como por ejemplo la religión. Muchos prefieren mantener esta cuestión en la ambigüedad... Os juro que no soy "magaledro" (o algo así).
Re: Indymedia Catalunya
12 jul 2003
A veure, anomenar Pa�sos Catalans a lpIndymedia Barcelona és una cosa de lògica i d'adequació del continent al contingut. Res més. Si no fos que aquest nom no ha tingut qui el propagandés més enllà dels intel·lectuals, la cosa ja estaria feta, però estem a le sbeceroles d'entendre qui som i per què. Ningú no dubta sobre que Euskal Herria inclogui les ciutats que inclou i en canvi als Països Catalans continuem sent analfabets de país. La censura per tema de llengua que algú insinua mai s'ha de produir, però el nom de Pa�sos Catalans crec que és "urgent" perque si no, jo aposto perque en fem un a cada cioutat (bé, els que en sabeu que jo soc analfabet)
Re: Indymedia Catalunya
14 jul 2003
está muy bien decir que no se ha producido nunca censura por tema de lengua, pero también es cierto lo que digo y si no sólo tienes que utilizar el buscador y verás que en muchos de esos debates, descalificar con utilizar la lengua del "imperio" es en demasiados casos el único "argumento".
Me parece perfecto que exista un indymedia Catalunya, pero ya sabes amigo, hay que currárselo, y no me vale eso de que eres analfabeto y que te lo hagan los que saben, es cuestión de aprender. Esto no es un servicio, es un medio de contrainformación y debate y pese a que se cuelan demasiadas actitudes burguesas, por lo que conozco, ese no es precísamente el sentimiento que ha inspirado la creación de Indymedia Barcelona.
Sindicato Sindicat