Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: pobles i cultures vs poder i estats
L'ANC amenaça amb assetjar totes les families porta a porta amb la seva campanya
14 set 2014
L'ACN ja està distribuïnt a bona part dels domicilis del país català un díptic per reclutar predicadors i predicadores «a porta freda».
2014-09-14_diptic-anc-domicilis_c75ppi.pdf
2014-09-14_diptic-anc-domicilis_c75ppi.pdf (111,03 KiB)
Durant dècades ha estat una coneguda estratègia de les sectes religioses per portar «la paraula de Déu» a totes les llars i així afiliar més adeptes, i en algunes èpoques això també ha estat pràctica d'alguns rams comercials, com per exemple el grup Enciclopèdia Catalana.

L'ACN creix en infraestructura per la coordinació de campanya civil tal com ho ha fet cada any la Mataró de TV3, o com puntualment es va fer a les olimpíades de 1992.

En el cas d'aquesta carrera constructiva nacional dels últims anys, ja quasi pretén ésser una bola de neu però que s'alimenti sola, de manera que quasi la totalitat de la campanya s'orienta al creixement de la mateixa campanya.

A menys de 2 mesos per la única consulta que els nacionalistes promouen, ara sembla que se'ls ha acudit preguntar què és el què realment vol la gent, però de forma privada, porta a porta. Jo proposo legir les actes i manifestos de totes les assemblees d'Indignats del 2011, però suposo que més d'un en aquesta campanya està en contra dels debats a la plaça pública i encara més si no estava controlat del què havia de parlar la gent.
Mira també:
http://www.anc.cat/
http://www.acn.cat/

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat