Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Frau Merkel aplaudeix les retallades de Rajoy i adverteix els catalans que han de seguir sotmesos a l’estat espanyol.
02 set 2014
(25/8/2014)

Després d’una passejada bucòlica per un petit tram del camí de Santiago, la Reichskanzler Angela Merkel i el seu aliat del sud, el president Mariano Rajoy, s’han reunit al parador de Santiago de Compostela per valorar les mesures polítiques i econòmiques dutes a terme al “land” espanyol i per negociar nomenaments de càrrecs comunitaris.
merkel rajoy nazis de merda.jpg
Durant la reunió, la dirigent europea no s’ha estat de felicitar el seu acòlit per les crues mesures d’austeritat dutes a terme a l’estat espanyol i ha remarcat que aquest és el camí a seguir en el futur. En paraules seves: “L’avenç d’una societat no implica necessàriament haver de gastar més”. Òbviament fa referència a gastar en serveis per a la població, perquè la destinació del diner públic a sufragar el deute de la banca privada no ha estat qüestionada en cap moment.

L’acatació espanyola dels dictats de la troica, que d’altra banda són un mandat constitucional espanyol gràcies a l’infame article 135, ha rebut dues bonificacions polítiques que Rajoy ha assaborit joiós. Per una banda, Alemanya recolzarà la candidatura de Luis de Guindos a la presidència de l'Eurogrup. D’altra banda, Merkel ha donat suport explícit a Mariano Rajoy quan aquest ha afirmat que la consulta catalana del 9N és un disbarat i no se celebrarà.

Un nou gerro d’aigua freda, doncs, per als pocs independentistes que encara confien en l’Europa del Capital com a refugi davant la barbàrie colonial espanyola. I també un avís als anticapitalistes reticents amb la independència de Catalunya com a moviment tàctic: intentar reformar Espanya des de dins és estancar la situació; treure Catalunya d’Espanya i per tant d’Europa és precipitar la situació, tant a Espanya com a Catalunya. Les burgesies catalanes i espanyoles es retroalimenten unides. Forçar-les a partir peres és debilitar-les i dividir-les.
Mira també:
http://marrameutorracastanyes.bloggaleon.com/1409250791/frau-merkel-aplaudeix-les-retallades-de-rajoy-i-adverteix-els-catalans-

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat