Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí
23 al 30 d'Agost - Setmana internacional de solidaritat amb les anarquistes preses
25 ago 2014
Convocatòria a grups i individualitats de tot el món.
10616118_10203898446374186_6699892760544761855_n.jpg
cartel_presos_anarq7.jpg
Convocatòria internacional per les preses anarquistes. del 23 al 30 d'Agost de 2014.

Moltes preses anarquistes no seran mai reconegudes com "preses polítiques" per les organitzacions formals de drets humans, degut a que el seu sentit de la justícia social es limita estrictament a les lleis capitalistes que estan dissenyades per defensar l'Estat i prevenir qualsevol canvi social real; Al mateix temps, fins i tot dins les nostres comunitats individuals, sabem molt poc sobre la repressió que existeix a altres països, per no parlar dels noms i els casos de moltes de les nostres companyes empresonades.

El dia 23 d'Agost de 1927, els anarquistes italians Nicola Sacco i Bartolomeo Vanzetti van ser executats a la presó. Van ser declarats culpables d'assassinar a dos homes durant un atracament a mà armada a una fàbrica de sabates a South Braintree, Massachussets. Les detencions van ser part d'una àmplia campanya liderada pel govern dels EEUU. Les evidències de l'Estat en contra tots dos eren pràcticament nul·les i moltes persones encara avui dia creuen que van ser castigats per les seves fortes conviccions anarquistes.

Donada la natura i la diversitat dels grups anarquistes de tot el món, proposem una setmana d'acció conjunta, enlloc d'una sola campanya durant un dia específic, fet pel qual és fàcil pels grups organitzar un esdeveniment dins d'aquest període.

Així doncs, fem una crida a tot el món per promoure la Setmana Internacional dels Presos i les Preses Anarquistes entre altres grups i comunitats, així com per pensar en l'organització d'esdeveniments en les seves ciutats o regions. Les activitats poden variar, des de xerrades informatives a projeccions de pel·lícules, de concerts solidaris a accions directes. Deixa que la teva imaginació voli lliurement.

Fins que totes siguem lliures!

325 (grup anarquista de contra-informació); CNA Belarús; CNA Brighton; CNA Bristol; CNA Cardiff; CNA Finlandia; CNA Kiev; CNA República Checa; CNA Letonia; CNA Leeds; CNA Londres; CNA México; CNA de Moscú; Nizhny Novgorod (Grup Antirepressiu); CNA San Petersburgo, Estudiantes Anarquistas Organizados, Santiago de Chile;
Mira també:
http://www.alasbarricadas.org/noticias/node/32254
http://www.abajolosmuros.org/index.php/actividades/212-llamado-para-una-semana-internacional-por-los-presos-anarquistas

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat