Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
TESTO acomiada el delegat d'empresa afiliat a la COS a Cabrils
12 ago 2014
Aquest acomiadament està directament relacionat amb les eleccions sindicals on el company va ser escollit delegat d'empresa, juntament amb dos companys més, en contra de la llista d'UGT que havia presentat la gerència de TESTO.
10599174_1493489684229151_4158514193076399520_n.png
Finalment, la gerència de Testo ha fet efectiva l'amenaça que planava sobre el nostre company Adil Marouan i li ha comunicat la resolució del tercer expedient disciplinari amb la notificació del seu acomiadament per motius disciplinaris.



La COS Maresme va denunciar l'inici d'aquest procés d'assetjament (http://sindicatcos.cat/index.php/territorials/maresme/item/2416-testo-as) a l'Adil mitjançant expedients disciplinaris falsejats. Setmanes després, dues concentracions a les portes (http://sindicatcos.cat/index.php/territorials/maresme/item/2432-dues-con) de les seus que TESTO disposa als Països Catalans (Cabrils i València) apuntaven directament a la gerència de TESTO Industrial Services España com a responsable d'una campanya més àmplia de repressió dels representants sindicals dels treballadors. Dels tres delegats d'empresa que comptava TESTO, un ha estat acomiadat (l'Adil) i un altre ha abandonat l'empresa fruit de les pressions de la gerència.

El nostre company ha interposat una demanda judicial contra TESTO demanant la nul·litat del seu acomiadament i també que se li abonen els salaris injustament suspesos. Hem de tenir en compte que el procés judicial pot allargar-se més d'un any. Les empreses sovint es recolzen en aquest fet per fer desistir els treballadors acomiadats de la defensa dels seus drets. Ara doncs és més important posar en marxa els mecanismes de suport mutu. Des de l'Assemblea Territorial del Maresme de la COS volem deixar clar que no retrocedirem ni un pas en la defensa dels drets de la classe treballadora i els nostres llocs de treball, ja sigui per la via judicial o amb properes accions i mobilitzacions.

Barra solidària amb l'Adil a El Masnou el 29 d'agost

La COS Maresme establirà un punt d'informació de la campanya de suport a l'Adil durant el sopar de cloenda de la penúltima etapa de la 2a Marxa Educativa (http://assembleagroga.info/blog/2014/08/07/mapa-de-recorregut-de-la-marx) al seu pas pel Masnou el dia 29 d'agost. La meitat de la recaptació de la barra serà destinada a la campanya de suport a l'Adil, per assumir les despeses judicials i de la campanya de denúncia del seu assetjament i acomiadament per ser representant sindical. L'altra meitat de la recaptació servirà per finançar part de les despeses que s'originen per la celebració de la 2a Marxa Educativa, organitzada per l'assemblea groga.

Assemblea Territorial de la COS al Maresme
Carrer de l'Hospital, 1 | Mataró
maresme ARROBA sindicatcos.cat
facebook.con/cos.maresme
@cosMaresme
Mira també:
https://www.facebook.con/cos.maresme
http://sindicatcos.cat/index.php/territorials/maresme/item/2466-testo-acomiada-el-delegat-d-empresa-afiliat-a-la-cos-a-cabrils

This work is in the public domain

Comentaris

Re: TESTO acomiada el delegat d'empresa afiliat a la COS a Cabrils
12 ago 2014
Doncs ja sap, que li digui al jutge "in-indeee-independencieeeeeeee!!!", ja que aquest es el model sindical del micro, no?
Re: TESTO acomiada el delegat d'empresa afiliat a la COS a Cabrils
13 ago 2014
x, ets tonto del cul!!!!!!!
Sindicato Sindicat