Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: xarxa i llibertat
Mensajería segura para todos, muy pronto.
05 ago 2014
Ante el auge de programas de vigilancia gubernamentales generalizados, Tox es una aplicación fácil de usar que te permite conectarte con amigos y seres queridos sin que nadie más escuche.
Tox está construido con la idea de que puedas estar en contacto con tus amigos y familia sin que tu privacidad se vea vulnerada. Mientras que otros servicios de renombre te exigen que pagues para desbloquear algunas características, Tox es gratuito y libre. Esto significa que eres libre de hacer lo que quieras con Tox.


https://tox.im
Mira també:
https://tox.im
https://github.com/irungentoo/toxcore

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Mensajería segura para todos, muy pronto.
05 ago 2014
no controlo gens aquest tema...pero el que em surt per internet:
Tox is a free and open-source, peer-to-peer, encrypted instant messaging and video calling software. The stated goal of the project is to provide secure yet easily accessible communication for everyone.[1] The Tox Foundation is taking part in Google Summer of Code 2014.

i:
The Google Summer of Code (GSoC) is an annual program, first held from May to August 2005,[1] in which Google awards stipends (of US$5,500, as of 2014)[2

extret de la wikipedia....

algu te més info??
Re: Mensajería segura para todos, muy pronto.
05 ago 2014
I tb esta el telegram, que resulta que no, i threema, que mes o menys...
Fins que no surti una app finançada per COOP57, assessorada per AraCOOP i amb els servidor a Can Batlló, yo no me fio de nah.
Re: Mensajería segura para todos, muy pronto.
08 ago 2014
Les dues coses son tonteries i sovint les du a terme la mateixa gent.

Rés es de franc. Desenvolupar i fer funcionar un software com aquest requereix grans inversions de diners. Si no pagues, vol dir que el negoci ets tú. Qui fa aquesta inversió? Ja t'ho diuen al primer comentari.

La lluita política segura es fa deixant el mòbil a casa, entre altres moltes coses que rés tenen a veure amb programets innovadors i històries de xifratges per a gent que ha vist masses pelis de hackers.

Precissament aquestes merdes generen una il·lusió de seguretat d'allò més perillosa.
Re: Mensajería segura para todos, muy pronto.
08 ago 2014
si no fos per aquestes tonteríes amb les que perdem el temps, les persones que tenim vides precaries i un dia treballem aquí i l'altre vivim allà, potser que fa temps hauríem perdut la cordura que ens dóna saber-nos acompanyats.

Obviament té un preu, però també tenim una vida precària que ens ofega dia a dia.
Re: Mensajería segura para todos, muy pronto.
09 ago 2014
Per no perdre la cordura més ens val no perdre les ja precàries xarxes de sociabilitat REALS (les de a peu de carrer, cara a cara) perquè si hem de comptar en enviar-nos emoticons les unes a les altres ja et dic jo que acabarem totes ximpletes.
Re: Mensajería segura para todos, muy pronto.
13 ago 2014
TOX, a diferencia de Telegram y otros, parece un sistema descentralizado P2P.

Hasta ahora, la mejor alternativa a la mensajería controlada ha sido XMPP/Jabber, pero el sistema TOX es un buen candidato para mejorar el tema de la horizontalidad y anonimato.
Sindicat Terrassa