Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Contra el genocidi a Palestina, Solidaritat internacionalista!
05 ago 2014
Breu octaveta repartida aquests dies als carrers i comerços de Sants.
Dibujo.jpg
Què és un boicot?

Un boicot consisteix en negar-se a comprar, vendre o practicar alguna forma de relació comercial o d’altre tipus amb individus, empreses o Estats considerats pels participants del boicot, com autors de quelcom moralment reprovable. És una mesura de pressió econòmica i un atac a un dels pilars on es s’assenta l’economia i el capitalisme d’Israel.

Per què un boicot?

Les últimes setmanes hem vist amb ràbia, indignació i impotència, com l’Estat Israelià cometia amb total impunitat un genocidi evident i clar contra la població Palestina de la franja de Gaza.

Per ser sincers i humils no creiem tenir una solució clara i realista, que sigui justa i concorde al nostre pensament i praxis llibertari, per aquest conflicte que ja fa tant de temps que existeix. Creiem que com per a la majoria de la població poden existir interessos al darrera que se’ns escapen. Igualment, no ens podem permetre restar impassibles mentre l’exèrcit d’Israel assassina i destrueix la vida de milers de persones.

Com anarquistes, combatrem qualsevol forma de dominació, inclosa la d’uns pobles sobre uns altres. Creiem que l’Estat d’Israel al igual que qualsevol altre Estat del món no té altra fi que perpetuar un status quo on els poderosos del país puguin viure en pau a costa de mantindre lligats als pobres, siguin palestins o jueus. Per això cal tindre clar que l’exèrcit sempre és i serà assassí, vingui d’on vingui, ja que és l’estructura que tenen els estats per a garantir-se el monopoli de la violència.

Animem al boicot a Israel com una forma més de lluita des de la nostra realitat més propera, entenent que existeixen d’altres. Denunciem a tots els Estats, com còmplices del genocidi a Palestina, inclosa la nostra benvolguda Generalitat, que tant s’ha vanagloriat de mantindre unes excel·lents relacions econòmiques amb Israel.

ANIMEM A NO COMPRAR NI VENDRE PRODUCTES ISRAELIANS!

Alguns veïns i veïnes del barri.

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat