Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Comentari :: corrupció i poder
Família de delinqüents!
04 ago 2014
El cas Pujol és el cas d'una família de delinqüents. Així de clar!
Sobre el cas Pujol-Soley-Ferrussola i altres herbes...

Més enllà de la quantitat, primer robada i amagada, posteriorment transportada de totes les maneres possibles, fins i tot en bosses, passant fronteres els diferents fills (són molts!) i altres familiars, sigui doncs la que sigui aquesta suma astronòmica de milions d’Euros robats, hi ha una cosa que sobresurt pel damunt les demés:
Estem al davant d'una família de lladres!
Estem parlant d'una família de delinqüents!
Tant costa de reconèixer-ho?
Perquè no es tracte de molts milions procedents d’una herència i amagats a l’estranger: es tracte de dècades carregant amunt i avall a paradisos fiscals múltiples, milions robats, entre d’altres, pel medi del xantatge al més pur estil de Al Capone!
A partir d'aquí, podem començar a parlar de tota la resta, començant pel fet agreujat que el Cap de Colla d'aquesta família de delinqüents ha estat exercitant, durant dècades, el paper de Virrei de la Catalunya a la que li varen impedir d'exercitar "el dret a decidir" quan el cadàver de Franco era del tot calent i mentre va durar el llarg i penós refredament del cadàver, fins a finals del 1978 quan es va imposar per la llei del calçador la Constitució Espanyola on el PSUC i el partit d'aquest Capo mafiós (CIU) varen copsar tot l'espectre mediàtic amb el llur repugnant eslògan de la no menys repugnant campanya del "Sí a la Constitució, No al terrorisme", ubicant, a qui dissentís, dins el camp del terrorisme!
Jo vaig ser fundador del Comitè Català contra la Constitució Espanyola i sé molt bé de què estic parlant!
Però aquestes coses no s'ensenyen en les Escoles del Nou catequisme del Espíritu Nacional versió Règim de la Partitocràcia continuador del franquisme!
I paro aquí: tothom pot saber, de fet tothom ho hauria de saber, tot allò que jo afegiria ara mateix i que no cal pas que ho faci puix si voleu, també vosaltres ho podríeu escriure.
Ho sabem tots!
Prou de mirar a l'altra banda!
I, sobretot, no deixem que un tal Duran i Lleida vingui a ensenyar-nos ara “el què i el com per a regenerar la política”!
Fora aquest mafiós, també!
Finalment, no m’ho puc impedir: em desagrada l’insult permanent i el to emprat gairebé sempre a Indymedia...
Cada vegada són menys els comentaris que aporten quelcom d’interessant o que, simplement, s’inscriuen dins un debat on seria del tot correcte emprar paraules gruixudes que anessin a donar suport a les idees que hom defensa.
Jo crec que sense insultar ni desqualificar, es pot fer molt de mal al "contrari", en el simple ús de la paraula, en aquest cas de l’escrit, pel medi del raonament, de la clara i contundent exposició del posicionament que es defensa o que es combat, si cal amb duresa, amb intransigència si se'n sent la necessitat...
Però això quasi ha desaparegut, cedint el pas a l’insult, a l’exabrupte com si la gent que així actuen (la immensa majoria si no vaig errat) anessin beguts o drogats!
Lamentable!
Germinal

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Família de delinqüents!
05 ago 2014
El cas de la familia Pujol Ferrussola , i el de la familia menys real de totes, i el de gaire bé tots els polìtics, banquers, grans empresaris, financiers, etc..., d'aquest pais, i amb molta tradició d'anys i anys xuclant dels diners publics de totes.

Robar a un ric, pot ser un acte de justicia. Robar a tot el poble, es un atemptat contra l'humanitat i tots aquest formen part del genocidi del poble.
Re: Família de delinqüents!
05 ago 2014
Vull aclarir que quan parlo de genocidi contra el poble, no pretenc treure valor o frivolitzar amb aquest terme genocida, sinó que els crims de lesa humanitat del progrés capitalista, han canviat les tècniques de l'extermini per adequar i adaptar-los, no renunciant per això a les més "tradicionals".
L'estat financer i penal és l'avantguarda de tota guerra genocida, sigui en nom de la llibertat i els drets humans, sigui en nom de la "crisi" o la democràcia ...
A les terroristes, a les antisistemes, a les radicals, a les extremistes, a les "etarres", a les integristes islàmiques, a tot el que s'oposa i s'enfronta a aquest capital sense importar els mitjans, ha de ser criminalitzat i destruït des del poder policial, mediàtic, polític, carcel·lari i, si arriba el cas, amb el poder dels exèrcits.
El nou front que s'obre, encara que no és nou sinó una revisió i tornada als orígens del capitalisme, és el que persegueix a les classes desposseïdes, excloses, empobrides, marginades, dissidents, rebels, improductives ...
La pobresa i la rebel · lia, són símptomes de la nova "perillositat social" que l'estat econòmic pretén incloure en la "servitud voluntària". Tota resistència a aquesta domesticació serà un atemptat contra la democràcia i el major perill contra aquest model social de la nova esclavitut.
Per això. les que vivim en alguns dels límits o de les anomenades "perifèries" d'aquest model social, no tenim altra opció que la de la cultura de les cimarrons. Crear espais de llibertat i defensar-los contra tota imposició d'aquest sistema i els seus mercenaris i sustentadors.
Re: Família de delinqüents!
05 ago 2014
El fernandes els hi va donar la mà. I va picar l´ullet al pujolet, en un gest de complicitat...
Re: Família de delinqüents!
06 ago 2014
OK. Molt bo el post, 'chapó'... pero cal ser conscients de que el capo mafios no s'hauria pogut endurse-ho cru sense tenir el poder. I per tenir el poder calia tenir una guardia pretoriana, acolits, sicaris, esbirres... i un milio de vots.
Els vots d'un poble complice dient 'amen' a tota les mentides i mixtificacions que volien sentir per que els hi convenia.
La "banalitat del mal" es una altre mentida: la criminalitat (en la politica i en tot) es possible perque a alguns els hi ha 'surtit a molt a compte'.
El fûhrer, les SS, les morts de millions d'inocents, etc. només foren possibles amb la complicitat de les majories silencioses.
I aixo encara ho estem pagant ara mateix, a Gaza, a Palestina.
Re: Família de delinqüents!
07 ago 2014
En pujol ha pogut robar i robar mentre ha estat autonomista. Quan s'ha declarat indepe sense q li demanin, li han tret això. El duranlleida és més llest.
Re: Família de delinqüents!
09 ago 2014
¿Consideras listo a alguien que se aprovecha de su posición social como trabajador público para robarnos todo el dinero que pueda?

¿"Li han tret"? ¿Qué es eso? ¿Cómo que "li han tret"? Esa asquerosa empatía social hacia el ladrón, cuando es rico, no es más que el reflejo de la obediencia debida al dirigente. De ser un currela robando en un super no obtendría ese perdón social, de hecho ni él mismo lo buscaría. Es esa asquerosa mentalidad de agradecimiento propia de otras épocas: "Qué bueno que es el señorito que nos enseña a escribir!". Seguimos viviendo entre Santos Inocentes.

¿Porqué crees que ha hecho una confesión pública sino es para ganarse ese perdón? Para reafirmar la sumisión hacia el amo que a través de una muestra de magnanimidad ("Perdón me he equivocado") busca el perdón social de sus súbditos.

Lo único positivo de todo esto es darte cuenta de seguimos rodeados de putos paletos.

Milan, Milana, bonita....
Sindicat