Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Neix la secció sindical de la COS a EMERGIA Terrassa
23 jul 2014
Amb la necessitat de construir una Alternativa a la situació laboral precària que patim com a treballadors i treballadores, neix la Secció Sindical de la COS a Emergia Terrassa.
emergia.png
Els nostres contractes temporals e inestables, acompanyats d’una inexistent activitat i lluita sindical dels nostres actuals Representants al Comitè d’Empresa (Comissions Obreres i UGT), fa que emprenem aquest camí per a esdevenir una eina combativa al servei dels treballadors i treballadores.

Som assessors telefònics, assessors de base com tu, i estem indefensos davant les maniobres empresarials i les decisions contundents d’aquesta empresa amb els acomiadaments a companys/es que s’estan produint i no estan tenint cap resposta ni oposició.

A més a més el dia a dia és angoixant, la pressió que rebem és insuportable, sotmesos i sotmeses a la política de la por basada en el rendiment i l’acomiadament. En un clima basat en les males formes, les amenaces, les sancions i els maleïts ítems crítics…que provoquen un ambient molt violent que fa molt difícil desenvolupar la nostra feina amb normalitat.

Tot això ha de canviar, necessitem estar informats dels nostres drets i deures, del que fa i desfà l’empresa… per a ser conscients en tot moment de què està passant i poder actuar en conseqüència.

És necessari estar units, sumar esforços i mobilitzar-nos quan sigui necessari, ha arribat el moment de plantar cara!

Uneix-te a la Secció i a la seva assemblea que està oberta a tothom, iniciem plegats aquest procés que tot just acaba de començar.

Secció Sindical COS Emergia Terrassa, 22 de Juliol de 2014
Mira també:
http://cosvalles.wordpress.com/2014/07/23/neix-la-seccio-sindical-de-la-cos-a-emergia-terrassa/
http://sindicatcos.cat/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Neix la secció sindical de la COS a EMERGIA Terrassa
23 jul 2014
Pàtria o Mort!! Festa si, però lluita també!!
Sindicato Sindicat