Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
La sectorial de Defensa ‘marxa’ de l’ANC
21 jul 2014
“Per no entorpir la seva tasca” després de la polèmica pel document sobre la força naval
aaa_457.jpg
Els integrants de la sectorial de Defensa de l'ANC han decidit crear una nova plataforma “al marge” de l’Assemblea després “del ressò mediàtic que va tenir la publicació del document ‘Dimensionament de les Forces de Defensa de Catalunya I: la Força Naval’”.

En aquesta nova plataforma, anomenada ‘Societat d'Estudis Militars’, es publicaran “les nostres anàlisis i propostes sobre la política de defensa d'una futura Catalunya independent, sense comprometre amb les nostres opinions el conjunt de l'ANC i no entorpir la seva tasca adreçada a l'objectiu immediat d'assolir la independència del nostre país”.

Tot i això, manifesten que “els objectius fundacionals de la Societat d'Estudis Militars són els mateixos que els de la sectorial de Defensa de l'ANC”. “Per això, procedirem a la publicació dels documents II i III del Dimensionament de les Forces de Defensa de Catalunya, corresponents a la Força Aèria i a la Força Terrestre, respectivament, però sota l'encapçalament del SEM, ja no sota el de l'ANC”.

“Malgrat que pugui semblar estrany, ens reivindiquem com a continuadors de la tasca endegada per la sectorial de Defensa de l'ANC i, com que no volem reescriure el passat, n'assumim els documents que marquen les línies de treball, els quals, mentre romanguin penjats al web de l'ANC es podran consultar aquí”, conclouen.
Mira també:
http://societat.e-noticies.cat/la-sectorial-de-defensa-%91marxa-de-lanc-87050.html

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa