Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Llibres per Can Vies
17 jul 2014
libromaderowebCVal.jpg
Llibres per a la reconstrucció del CSA Can Vies

El passat 26 de maig va ser desallotjat el CSA Can Vies, un espai okupat amb 17 anys d’història profundament arrelat en el teixit associatiu del barri de Sants a Barcelona.

Moltes vam contemplar amb ràbia l’enderroc de part de l’edifici, la llar de moltes persones i projectes al llarg dels seus 17 anys d'història, i açò fou l’espurna que va encendre l’#EfecteCanVies. La reacció de milers de persones als carrers va fer que l’Ajuntament haguera d’aturar l’enderroc, permetent que es produïra la reapropiació del centre social per part de les persones que li donaven vida i que començara el procés de reconstrucció.

Ara, l’assemblea del centre social ha llançat una campanya per a recollir fons, tant per la reconstrucció com per a la defensa jurídica dels 67 detinguts durant la resposta al desallotjament.

Des de Maldecap ens sentim identificats amb la resposta donada al desallotjament i la decisió presa per l’assemblea del CSA Can Vies per reconstruir el centre social. Per això, hem decidit donar integrament a la campanya “Reconstruïm Can Vies” els diners que obtinguem de les vendes en la nostra web entre els dies 21 i 25 de juliol (ambdós inclosos).

Així que ja saps, si t’interessa algun llibre, revista o qualsevol cosa que trobes a la nostra web, eixos diners aniran integrament destinats a la reconstrucció del centre social autogestionat Can Vies i per a la defensa de les detingudes.

Can Vies som totes!

Única solució, reconstrucció!
Mira també:
http://maldecap.org

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa