Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
Nazis pel territori..
15 jul 2014
Detenidos cuatro neonazis por extorsionar para financiar la defensa de un juicio

http://www.lavanguardia.com/sucesos/20140715/54411912451/detenidos-neona

Actividades de DNJ en Gran Canaria y Tarragona. 12 de JULIO.
http://foro.democracianacional.org/viewtopic.php?f=1&t=34375

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Nazis pel territori..
15 jul 2014
Avui ha sortit PxC a Manresa a repartir propaganda i aliments per un mercadillo. Hi ha hagut concentració i finalment no han pogut fer res. Des de l'ajunta s'els va prohibir muntar paradeta i repartir res de manera que hi havia policia per tot arreu. La mani-concentració antifeixista va arraconar els nazis a un bar, que han estat protegits per uns quants mossos i per una colla de "organitzadors" de CCOO i de Fundacions oenegeres vàries que intentaven acallar fins i tot els crits per evitar el conflicte. Patètic.
Re: Nazis pel territori..
15 jul 2014
És que si ens adormim i les concentracions antifeixistes les convoquen les organitzacions ciutadanistes i no l'esquerra anticapitalista seran una merda sempre. Els nazis es riuran a la nostra cara, i amb raó. Hem de convocar sempre i no deixar que aquestes coses les convoquin altres.
Re: Nazis pel territori..
15 jul 2014
De acuerdo con los de arriba. Hay colectivos que parece que convocan cosas para que nos las convoquen las organizaciones más combativas. La socialdemocracia, o socioliberalismo (más preciso al hablar de ICV-EUiA y sus alrededores), son un cáncer.
Sindicato Sindicat