Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: altres temes
nazis que vénen ("Som Catalans")... i altres que marxen: comunicat de dissolució d'UNC
11 jul 2014
Doncs això, els nazis catalans d'UNC s'han dissolt. Han aparegut altres formes com el partit "om Catalans", encara que aquest prové de gent ex-PxC que havia compartit militància amb l'ultraespanyolista Anglada, entre altres. Així que els "catalans purs" no crec que els hi faci massa gràcia aquestes noves companyies, i menys ser liderats per una catalaníssima lideressa anomenada "Gallego"...

Aquí va el comunicat:
Unitat Nacional Catalana, organització nacionalista, ha recorregut durant 14 anys un camí de lluita constant per la independència de Catalunya a través de la unitat de tots els independentistes.


Des d’UNCat fem un balanç positiu del procés endegat pelnostre país cap a l’alliberament nacional. Arribats a aquest punt, creiemoportú anunciar que s’ha assolit un dels nostres objectius: la unitat del moviment independentista sota una mateixa organització i animem a tots els homes i dones de Catalunya a participar-hi per la llibertat i la democràcia del nostre país.


Tanmateix, el segon objectiu d’UNCat és el d’assolir una Catalunya catalana. En aquest sentit malauradament no podem ser tan optimistes i volem alertar del perill que corren la nostra llengua, tarannà i costums si no aconseguim un estat propi que ens protegeixi d’un món cada cop més globalitzat.Tot i això l’estat català, no només és necessari per conservar la nostra identitat. Les eines d’un estat atorgaran la garantia i l’avenç dels drets socials de tots els catalans que són amenaçats avui dia per un estat espanyol jacobí i corrupte.


Ara mateix qualsevol militància patriota té el deure de vetllar per la unitat que és garantia de l’alliberament de la nostra terra. Un cop assolida la independència, arribarà el moment en que els nacionalistes ens haurem de reorganitzar per garantir la continuïtat del llinatge català. Així doncs, els militants d’Unitat Nacional Catalana han decidit per unanimitat la dissolució de l’organització com a acte patriòtic.


Volem encoratjar i animar a tots aquells germans nostres que viuen a la Catalunya del Nord, a la Franja, al País Valencià i a Ses Illes a seguir llur lluita, ells són peces claus en el sí de la nació catalana i és com a conseqüència del seu esforç que aconseguirem al reunificació de la nostraterra.


Unitat Nacional Catalana cedirà el patrimoni econòmic a aquelles organitzacions que treballen per la cultura i la llengua de la nostra nació.


VISCA CATALUNYA LLIUREI CATALANA
VISCA UNITAT NACIONAL CATALANA


Secretariat d’Unitat Nacional Catalana a Barcelona el dia 23 de juny de 2014
Mira també:
https://www.facebook.con/notes/unitat-nacional-catalana/dissoluci%C3%B3-dunitat-nacional-catalana/675826415840866

This work is in the public domain

Comentaris

Re: nazis que vénen ("Som Catalans")... i altres que marxen: comunicat de dissolució d'UNC
11 jul 2014
Molt criticar la CUP però els únics que van enfrontar-se (i dos cops) als nazis catalans ha estat l'EI, amb ferits i processos penals derivats.
Només apunto fets que estan àmpliament recollits a la premsa, no defenso res.
Perquè vingui el desarrapat de l'Acrazio a disparar la Llei de Goodwin a tort i a dret.
Re: nazis que vénen ("Som Catalans")... i altres que marxen: comunicat de dissolució d'UNC
12 jul 2014
sí, "indepen-nazis" o nazis que es fan dir independentistes (malgrat que alguns curiosament al cap nou no tenen problemes en anar de casuals. Els nazis tenen totes les corrents ideològiques: hi ha nazis que estan per la República Espanyola (entreu a la web del MSR), nazis que es fan dir anarquistes (Bandera Negra, la nova organització de l'Ynestrillas), nazis que es fan dir comunistes (els "nacional-bolxevics), i fins i tot ara hi ha nazis-hipsters.

En fi, com no hi han d'haver independentistes doncs en tanta amalagama de frikisme? en qualsevol cas que plegui qualsevol org. de perturbats sempre és una bona notícia.


PS: En serio, no entenc com alguns caieu tan fàcil en les provocacions de pati d'escola tant evidents. El que diu "només l'EI" se li nota que de l'EI no en té res... que busca generar una resposta que el deixi en evidència. No cal tenir masses llums per detectar provocacions...
Re: nazis que vénen ("Som Catalans")... i altres que marxen: comunicat de dissolució d'UNC
12 jul 2014
Catalunya cada cop se sembla mes a Flandria, amb els seus ultradretans 'independentistes', mentrestant els capos amb cognoms catalans de Valencia i les Balears, ben peperos & identitaris ells, s'amunteguen a les garjoles pels casos de corrupcio:
Munar, Matas, Antich, Grau, Fabra, Costa, Camps...
Re: nazis que vénen ("Som Catalans")... i altres que marxen: comunicat de dissolució d'UNC
12 jul 2014
XD aquest fil justament va d'antiracisme... i atribuir delinqüència amb orígen en comptes de amb classe social és precisament això, racisme. Els empresaris, es diguin Bufarull o Jimenez són igual de lladres, per condició de classe, no de "cognom", ni de "sang".

Un darrer apunt: l'esquema de que la única burgesia que hi ha a Catalunya és d'origen català ha quedat del tot obsolet. La primera meitat del XX era aii, però avui en dia són una minoria, malgrat que sí són de la burgesia més poderosa. Però de casos de Pepes que va venir, va obrir un petit taller i avui en dia té una companyia sencera de tallers mecànics, o bars, o el que sigui, hi ha a cabassos.

De la llista dels 100 "catalans" més rics de la burgesia actual al Principat, més de 80 no són d'origen català, ja que tant et preocupa això (encara que entre els 20 primers s'hi concentren 14: Oliu, Güell, etc. )
Re: nazis que vénen ("Som Catalans")... i altres que marxen: comunicat de dissolució d'UNC
12 jul 2014
Que venen els independenazis!!!!!!! ara, que entre un independentista nazi, i un d´estalinista... si fa no fa.
Re: nazis que vénen ("Som Catalans")... i altres que marxen: comunicat de dissolució d'UNC
12 jul 2014
es molt facil, senyor "si fa no fa": els col·laboradors amb els nazis durant la IIGM rebien un nom ben clar, col·laboracionistes. Així doncs, si és el mateix, els anarquistes que col·laboren amb els independentistes comunistes (recordem, "si fa no fa" és el mateix segons tu) són també "col·laboracionistes"?

Doncs teniu un gran problema de "col·laboracionisme" amb nazis, bé amb nazis, si "fa no fa" amb el mateix. Més del 90% dels llibertaris d'aquest país "col·laboren" (CGT, CNT, Kasa de la Muntanya, Can Vies, etc.) o ho han fet en algun moment, han convocat algo junts, han cedit local per fer acte, etc.


Sabries dir citar algun altre país on el 90% del seu moviment àcrata fos "col·laboracionista", o pots admetre ja la teva demagògia absurda, la teva mediocritat intelectual i fer-te l'harakiri? ;)
Re: nazis que vénen ("Som Catalans")... i altres que marxen: comunicat de dissolució d'UNC
12 jul 2014
A veure, retrasadet: parlo d´independentistes STALINISTES. "Mes del 90% del moviment Acrata...", aixó, simplement es mentida. La CNT col.labora amb Stalinistes???

I després, parlo PER MI. Lo que facin les organitzacions que cites, em dona bastant igual. No com tu, "marhuenda de les cup", que sempre deus parlar als dictats del partit.

Inútil.
Re: nazis que vénen ("Som Catalans")... i altres que marxen: comunicat de dissolució d'UNC
12 jul 2014
"x", t´has fet "borderline" del TOT???
O el teu fanatisme t´ha tornat imbécil perdut?
Com et deia Orwell: PORQUET.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more