Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juny»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: especulació i okupació
Aturem el desallotjament del CSO DISTRITO VI
07 jul 2014
"ATUREM EL DESALLOTJAMENT DEL CSO DISTRITO VI"
Divendres a les 10.00 del matì a la porta del mateix CSO concentració per recolzament.
CSO DISTRITO VI Carrer Espronceda 322


STOP DESALLOTJAMENT “DISTRITO VI”
En resposta a la política que està duent a terme l’Ajuntament de Barcelona, donant prioritat als interessos privats i deixant en un segon lloc les necessitats i demandes de caràcter social, en Novembre del 2011 es decideix okupar un edifici abandonat del barri de Sant Andreu transformant-lo en el CSO Distrito VI.


D.IV ha demostrat, al igual que altres CSOs, com l’autogestió es capaç de generar espais que acullen les inquietuds plantejades al marge del sistema capitalista. Seguint aquesta línea política s’han realitzat durant tots aquests anys xerrades, passades de documentals, sopadors, kafetes,... al mateix temps que tallers de mecànica, reparació de bicicletes, só, forja, circ, acroyoga, muay thai, serigrafia, fitoterapia...


A mitjans de Març de 2014 es va presentar la Guàrdia Urbana a la porta de D.VI acompanyada d’uns inspectors amb la intenció de realitzar un informe sobre l’estat de l’edifici i formalitzar la seva taxació. Comentant alhora, que l’Ajuntament de Barcelona havia adquirit l’immoble.
A data de 27 de Maig de 2014 s’informa sobre els tràmits de l’Ajuntament de Barcelona per a l’expropiació (sota pagament de 8.836.882,81 euros) de l’immoble al seu antic propietari i la seva intenció de desallotjar-nos. Un mes després, el 26 de juny vam rebre la notificació del procés administratiu de desallotjament.
És important remarcar que, a data de 2 d’Abril del 2014 no existeix cap Pla Urbanístic en el que hi sigui contemplat aquest immoble i un dels edificis confrontants, propietat també de l’ajuntament, ha estat abandonat durant més de dos anys fins fa tres mesos. Això ens fa pensar que l’espai quedarà en desús convertint-se en altre solar buit i continuant amb el caràcter especulatiu que duen a terme les estratègies de l’Ajuntament de Barcelona. En moments en els que només es parla de crisis, res justifica la despesa de 8.836.882,81 euros, demostrant-nos donar més importància als diners que a les persones. Tot això evidencia un cop més, el caràcter repressiu d’aquestes actuacions i la seva intenció de coartar qualsevol alternativa que s’oposi al sistema capitalista.

Exigim la paralització del procés administratiu de desallotjament contra el CSO Distrito VI per continuar amb les activitats socials, culturals i polítiques que filen una xarxa de lluita anticapitalista en els espais alliberats i plantegen una alternativa a la forma de vida que ens volen imposar.

Convoquem una concentració en recolzament al CSO Distrito VI el dia 11 de Juliol de 2014 a les 10:00h del matí a la porta d’aquest CSO
contradesalojoDVI.jpg
"ATUREM EL DESALLOTJAMENT DEL CSO DISTRITO VI"
Divendres a les 10.00 del matì a la porta del mateix CSO concentració per recolzament.

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more