Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Preparem la resistència al desallotjament del Banc Expropiat
02 jul 2014
Difuneu els videos del Banc Expropiat. Encara queden dos per publicar-se. http://vimeo.com/99287343 http://vimeo.com/98357922
Xerrada4.jpg
La lluita i la repressió són dues realitats que no es poden separar. Davant d'aquesta evidència hi ha que es deixa emportar per la desesperança i opta per tirar la tovallola front un aparent omnipotent Estat. Però el control absolut no existeix i tot sistema repressiu té esquerdes on fer palanca. Conèixer com funcionen les lleis no té perquè implicar haver-nos de deixar embolicar per la burocràcia judicial ni per la mentalitat legal i victimista de molts plantejaments antirrepressius. Entendre com s'apliquen en realitat les seves lleis ens permet trobar les maneres per a que l'objectiu de la repressió -que la gent deixi de lluitar- no es pugui dur a terme. En aquesta xerrada explicarem què són les penes multa i les multes administratives, com ens afecten i com podem fer per a no pagar-les. Els objectius, per tant, són:
  1. Que les persones que lluitem tinguem més autonomia davant els embats legals. Que siguem nosaltres i no els advocats qui dirigim la nostra lluita contra la repressió.
  2. Que si no volem pagar les penes multa i les multes administratives aprenguem com fer-ho. Per tant, no gastar ni tants diners ni tant de temps en generar-los per causes judicials.
  3. Que si no podem evitar pagar aquest tipus de multes que sigui perquè hem provat totes les possibilitats i no perquè creiem que pagar és la única possibilitat.
  4. Que al tenir la informació de què són aquestes multes i com podem fer per a no pagar-les els efectes de la repressió sobre les nostres lluites provocats per la por i per la ignorància vagin disminuint.
Avui dia 2 de juliol tenim judici contra el Banc Expropiat. Encara que no tinguem cap sentència de desallotjament nosaltres ja ens estem preparant per a resistir. No marxarem voluntàriament i això, ho sabem, pot comportar repressió. Per això veiem important començar a parlar de com podem afrontar-la col·lectivament. @Banc_Expropiat
Mira també:
http://bancexpropiatgracia.wordpress.com

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa