Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: indymedia
L´independentisme Feixista
29 jun 2014
Unitat Nacional Catalana
Unitat Nacional Catalana (UNCat) és un partit polític independentista català que va ser fundat el gener del 2000. El 23 de gener d'aquell any va celebrar el seu congrés constituent. El partit es va fundar a partir d'antics militants del Partit per la Independència (PI), d'Estat Català (EC) i d'altres organitzacions patriòtiques.[1]

Un dels símbols d'UNCat és el 33, que vol dir "Catalunya Catalana" ja que la tercera lletra del alfabet és la "C". Això ha portat a alguns col·lectius a titllar de racisme o xenofòbia al partit; ja que té paral·lelismes amb el 88 (Heil Hitler) del partit nacionalsocialista.[2] També se'ls critica l'ús del terme xarnego.[3

http://ca.wikipedia.org/wiki/Unitat_Nacional_Catalana

This work is in the public domain

Comentaris

Re: L´independentisme Feixista
29 jun 2014
UNC no és un partit independentista des del moment en que el seu líder Xavier Andreu diu en un míting: "no ens interessa un xarnego que digui <<zí, io tanvién kiero la independenzía>> , sinó que hem d'enfortir el caràcter identitari del nacionalisme". Així doncs, es tracta d'un grupuscle que posa el llistó de la catalanitat tant alt que el torna inassumible, de manera que posa traves a la realització d'una majoria independentista a catalunya.
Re: L´independentisme Feixista
29 jun 2014
UNC no és un partit independentista des del moment en que el seu líder Xavier Andreu diu en un míting: "no ens interessa un xarnego que digui 'zí, io tanvién kiero la independenzia' sinó que hem d'enfortir el caràcter identitari del nacionalisme". Així doncs, es tracta d'un grupuscle que posa el llistó de la catalanitat tant alt que el torna inassumible, de manera que posa traves a la realització d'una majoria independentista a catalunya.
Re: L´independentisme Feixista
29 jun 2014

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display_any/171963/index.php?sho
Re: L´independentisme Feixista
29 jun 2014
No sóc el d'abans (@).
EC. des de sempre neo-feixistes, l'excusa de la desfilada del "escamots", ja que falange, ho va fer poc després...
Benito...
Critiquen a la burgesia, per què són uns venuts als diners (ja ja,ja).
la seva força de xoc, UNC/33
I és barallant entre ells ( hi ha dos que tenen la raó absoluta.
Defensessen als menestrals.
I estan a l?ANC????????
Re: L´independentisme Feixista
30 jun 2014
XD quin picat pel post de sota.

La conclusió és que: està clar que hi ha feixistes que es poden camuflar i fer dir "independentistes", "anarquistes" o "comunistes" (com els nacional-bolxevics).

La qüestió és si dónes validesa al que ells diuen. És a dir, els que no admeten a gent que sigui independentista si es diu Hackim, són tant "independentistes" com "autònoms" ho eren els de Bases Autónomas. La qüestió és si els donem canxa i els creiem o no.
Re: L´independentisme Feixista
30 jun 2014
Hi haurà gent que voldrà una Catalunya independent d´espanya que sigui d´esquerres (ei), de dretes (ciu), o feixista (unc).
Re: L´independentisme Feixista
30 jun 2014
UNCat ja no existeix, sempre parlant del amteix
Sindicat Terrassa