Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Nou local del Tramuntana
23 jun 2014
Els nazis ja tenen nou local
Per tots aquests democràtes que pensàven que la seva merda de pressió els havia tret del Clot i que es donaven copets a l'esquena.. Ale, aquí els teniu, nou local i més gran.

Ara potser que comencem amb la pressó real, la pressió popular i veinal, ens deixem d'històries i sobretot d'instàncies i comencem a fer-los fora de veritat.

http://directa.cat/noticia/casal-tramuntana-prepara-reobertura-un-nou-lo

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Nou local del Tramuntana
23 jun 2014
Totalmente de acuerdo. La presión ha sido pequeña, de bajo perfil, más en plan de mosca cojonera que de hacer algo que les impida su actividad. Además han elegido un barrio con algo menos de actividad social definida. Hay que abrir un ateneo allí rápidamente.
Re: Nou local del Tramuntana
23 jun 2014
Claro, hay que abrir rápidamente un ateneo, para hacer comedores, charlas y teterías que los obligaran a huir del lugar con el rabo entre las piernas. Bravo.

Per cert, espero que l'espantós ridícul que ha fet UCFR-Clot amb el seu comunicat serveixi per encetar una reflexió al respecte. Salut i ja sabem el que toca.
Re: Nou local del Tramuntana
24 jun 2014
No. hay que abrir ateneos y centros sociales para generar organización social, eso es lo que evita el crecimiento del fascismo en los barrios. Un barrio sin movimientos sociales es un barrio carne de cañón de los neofascistas y populistas varios. Catalunya está llena todavía.
Re: Nou local del Tramuntana
24 jun 2014
Ghetto anarquista es lo que se organiza en los ateneos, la mayoria de las veces. Basta ver las actividades que se hacen en los de bcn.
Re: Nou local del Tramuntana
25 jun 2014
XD que nerviosos que se us veu als nazis havent de venir a indymedia a fer-se passar per anticapitalistes a intentar fer-nos creure la seva versió del comunicat.

Anem al nucli de la qüestió:

fet: un grup de nazis lloga un local per diversos anys al Clot per poder arrelar i captar gent a partir de xerrades i activitats públiques, és a dir, veïns normals i no nazis prèviament.

fet: els nazis, ofegats (administrativament) perquè no poden fer res públic (només per a "socis"), decideixen deixar el local i el barri i canviar-se a un altre, a veure si a la propera hi ha més sort.


Si algú no veu l'evident victòria política és que es ben cec. Ells evidentment ho pinten (també per aquí) com que ho fan voluntàriament, que a causa dels 150.000 socis que han rebut necessitaven molt espai i bla bla bla, però els fets són els fets, i se'ls ha foragitat (avís a navegants: la llibreria Europa fa molts anys que està oberta).


Respecte al que diu "un barrio sin movimientos es carne de cañon para los fascistas". A veure, a la Verneda també hi ha diversos moviments socials em sembla, però hi ha una diferència fonamental: és un niu de colonitzadors espanyols dels 60, d'aquells que "van guanyar la guerra" (de fet al bloc on està el tramuntana hi ha uns quants de ex-falangistes, segons la Directa). També hi han dels altres, dels que lluitaven contra Franco, però en resum és un assentament espanyol dels de tota la vida. Això és el més lògic que facin, que es retirin per consolidar-se primer a les zones d'assentaments d'espanyols residents a Catalunya, abans que venir als barris amb una composició sociològica més "catalanista" i d'esquerres.


PS: Parlo d'assentaments espanyols en mode d'estalviar-me paràgrafs. Es podria escriure molt sobre això i de manera políticament més correcte, però totes sabem que passa a Hospitalet, Sant Boi, Montornés, etc., com van crèixer aquestes ciutats, qui hi viu i tota la pesca.

Els nazis aniran obrin locals 1 i 100 vegades. La qüestió és anar-los tancant.
Re: Nou local del Tramuntana
25 jun 2014
Primer afirmes que els comentaris anteriors son nazis fent-se passar per companys. Després respons als seus arguments com si els reconeguessis com a tals. Tot molt coherent, igual que l'autoproclamada victòria de l'enorme pressió duta a terme contra el local. Aplaudim-nos.
Re: Nou local del Tramuntana
25 jun 2014
Me da verguenza ajena que hables de asentamientos españolistas en esos barrios, dando a entender que esas personas no son catalanas y por lo tanto ciudadanos de segunda. Este tipo de argumentos son los que hacen que en Cataluña se generen dos comunidades y se vaya hacia una ruptura, el terreno abonado precisamente para estos nazis.
Re: Nou local del Tramuntana
25 jun 2014
"evidentment"

A sobre del meu hi ha 4 comentaris. Almenys 1 i l'autor del post diria que no són anticapitalistes. Jo només he respost a 1, que entenc que sí que ho és. Mira que és fàcil, senyor Watson.


"."

bla bla bla

No es tracta del que jo dic, sinó del que ELLS diuen.

A Catalunya hi ha gent que es sent només catalana, tant una cosa com l'altra en diferents graus i després gent que es sent NOMÉS espanyola, no catalana. Són sempre un % molt baix, entre el 5 i el 10%, però no estan distribuits homogèniament en tot el territori, sinó que hi ha zones especialment on estan assentats per x causes històriques (cinturó de l'AMB) que no venen "a cuentu". A mi no m'agrada que m'imposin la identitat espanyola, i no seré jo qui diré als falangistes vinguts de ves a saber quin "pueblo" que són catalans per collons i punt, com ells fan.

I per cert, la ruptura en tot conflicte amb ocupació nacional hi és. Jo per sobre de si hi ha ruptura o no el que vull es que hagi JUSTÍCIA, i que cap puto espanyol pugui oposar-se a la meva independència, igual que qualsevol negre als EEUU volia que cap puto blanc pogués seguir aplicant de facto el apartheid al que eren sotmesos.

Si no hi ha llibertat, si no hi ha justícia, no pot haver-hi cohesió MAI, així de fàcil.

PS: Súmate representa els catalans que sí que aposten per la cohesió, sense renunciar a les seves identitats, i és normal. Jo no tinc cap rpoblema amb ningú per origen, sinó per posició política. I tota posició pròpia de l'opressor, sigui de gènere, nacional o de classe, ha de ser combatuda. No demanis silenci i mirar a una altra banda.
Sindicat Terrassa