Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: globalització neoliberal : guerra
Boicot Preventiu: 12 i 22 de juliol
08 jul 2003
12 juliol: Jornada de reflexió sobre el Boicot Preventiu
22 juliol: Taller de boicot en el Dia Mundial Contra la Coca-Cola
Benvolgudes i benvolguts totes i tots,
Des de la campanya de Boicot Preventiu us volem informar i convidar a dos importants actes que tindran lloc durant aquest mes de juliol.


El dia 12 de Juliol a Can Masdeu farem una jornada de final de curs del Boicot Preventiu.

10:30-12:30: Repàs i valoració de la campanya de Boicot Preventiu amb totes aquelles persones que han participat i col·laborat fins al dia d'avuí.

12:30-14:00: Xerrada impartida pel professor d'economia Arcadi Oliveres sobre "La implicació de les empreses multinacionals en l'economia de guerra i en la situació actual del mon".

16:00-18:00: Debat amb tots els assistents, hagin estat o no col·laboradors de la campanya, per tal de planificar l'estratègia futura del Boicot Preventiu.

Necessitem saber la gent que vindrà a dinar (preu 1 euro) per tal de poder-ho preparar. Escriviu a boicot ARROBA debtwatch.org
Disposarem de les instal·lacions de Can Masdeu per fer un bany o jugar un partit de volei un cop acabat el darrer punt de la trobada.


El dia 22 de juliol a les 22h a l'Infoespai (Plaça del Sol) del Barri de Gràcia farem un taller de boicot preventiu.

El Fòrum Social Mundial va declarar el 22 de juliol Dia Mundial d'Acció contra la Coca-Cola, i serà el dia triat pels companys colombians de SINALTRAINAL per iniciar un boicot contra la Coca-Cola per la seva política empresarial, que fins i tot va portar a l'assassinat de sindicalistes colombians (www.sinaltrainal.org).

Des de la Campanya Boicot Preventiu també estem boicotejant la Coca-Cola, per estar implicada en l'assassinat de sindicalistes colombians i per participar en l'Economia de la Guerra, juntament amb el tabac de Marlboro, la gasolina de BP, el cinema de la Fox i les finances del BBVA.
En els tallers de boicot preventiu facilitem eines i materials per a les persones i grups locals que volen organitzar xerrades i accions contra les "empreses del mal".



Siau totes i tots benvinguts!

Boicot Preventiu
Mira també:
http://www.boicotpreventiu.org
http://www.boicotpreventivo.org
Sindicato Sindicat