Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Absolt el jove independentista Toti Juanola. Noves detencions a València.
08 jul 2003
Absolt el jove independentista Toti Juanola. Noves detencions a València.
Absolt el jove independentista Toti Juanola. Noves detencions a València.


Avui, 8 de Juliol, ha acabat el judici contra el jove militant de Maulets de La Garrotxa, Toti Juanola, amb una sentència absolutòria. La causa iniciada ara ja fa cinc anys li imputava com a autor material de unes pintades amenaçadores contra un membre del PP de Ripoll. La única prova aportada per l'acusació consistia en un peritatge cal.ligràfic sense cap tipus de fonament. Després d'una intensa campanya mediàtica per tal de criminalitzar el jove independentista, tot i haver-se declarat innocent des del principi, Toti Juanola ha patit un control i una repressió pròpia d'un estat policial.
L'organització Maulets va dur a terme una campanya antirepressiva a nivell nacional per tal d'aconseguir la seua absolució i a la vegada denunciar els muntatges policials i mediàtics, utilitzats sistemàticament per atacar els moviments socials.
Al matí estava convocada una concentració amb esmorzar popular, parlaments i concerts per tal de fer arribar la solidaritat de moltes joves vingudes d'arreu de les comarques amb el company maulet. A última hora del matí, ens felicitàvem per la sentència: absolució per desestimació de la prova cal.ligràfica presentada pels mossos d'esquadra. Després de cinc anys, s'acaba un dels processos repressius més importants a les comarques gironines des de les detencions del 92 ("Operación Garzón", amb un elevat nombre de detencions i tortures a independentistes catalans).
Tot açò mentre a València dues persones han sigut detingudes i acusades de terrorisme. els muntatges mediàtics comencen a multiplicar-se i la policia anuncia noves detencions i escorcolls. Aquestes detencions mostren el nivell de repressió que es viu a la ciutat de València i a d'altres llocs dels Països Catalans on els moviments socials estan prenent força. A l'espera de noves notícies relacionades amb els fets, des de Maulets fem una crida a la mobilització front a aquesta nova agressió als moviments socials de València, i en especial al llibertari.Alhora demanem la llibertat inmediata i sense càrrecs de les dues persones detingudes al Cabanyal.

LA REPRESSIÓ NO ENS ATURA, NOSALTRES TAMPOC!
LLIBERTAT DETINGUDES!
EL COMBAT MAULET CONTINUA!!

Comentaris

Re: Absolt el jove independentista Toti Juanola. Noves detencions a València.
08 jul 2003
lo de el combat maulet continua sobra bastant, lluiteu pel país i el canvi social o pq la vostra org sigui la més important?...
Re: Absolt el jove independentista Toti Juanola. Noves detencions a València.
08 jul 2003
Adrià tens tota la raó.

Els Maulets són molt dolents.

No com tú que deus ser la reòstia.
Sindicato Sindicat