Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Agost»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
  01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
[concentracions i manifestació] Som-hi! Fins a fer-los fora!
19 jun 2014
Aquest dijous 19 de juny es viurà en gran part dels Països Catalans un nou capítol de l’intent de perpetuació de l’actual règim polític al poder amb la coronació de Felip VI com a rei d’Espanya. El rebuig d’una majoria social als Països Catalans a aquesta revàlida de la mordassa constitucional del 78 sense passar per cap mecanisme democràtic que la refrendi s’ha demostrat abastament amb diverses mobilitzacions al carrer.

Des d’Endavant considerem que ara mateix es donen les condicions idònies per a esquerdar encara més, arreu dels Països Catalans, la legitimitat de l’actual règim polític. Un qüestionament que no circumscrivim en un simple dilema institucional entre monarquia/república, sinó entre l’autodeterminació i la sobirania popular enfront el pacte entre elits i la democràcia tutelada. Creiem també que la campanya “Independència per canviar-ho tot” ha de tenir un protagonisme important en aquesta nova conjuntura política: obrir espais de mobilització en defensa dels drets nacionals, socials i democràtics ha de permetre posar les bases de processos de canvi real i combatre qualsevol intent de pacte o canvi limitat.

És per això que hem impulsat, juntament amb altres organitzacions, una mobilització pel proper diumenge 22 de juny a Barcelona. Sota el lema “Cap pacte, cap rei. El poble català decideix”, aquesta manifestació pretén recordar que l’única legitimitat democràtica recau en el poble. Això és especialment important en un moment en que hi pot haver la temptació d’intentar un pacte des de dalt per a fer emmudir la protesta nacional, social i democràtica. Davant d’això, cal començar a alçar veus que situïn la voluntat popular com la font de tot plegat, i que plantegin la necessitat d’un procés de canvis sense límits

Alhora, també fem una crida a fer concentracions davant dels ajuntaments d’arreu dels Països Catalans el proper dijous 19 de juny, per tal de fer arribar el missatge rupturista a tots els racons del nostre país.

Som-hi! Fins a fer-los fora!



CONVOCATÒRIES

Dijous 19 de juny // 20 hores // Concentracions davant dels ajuntaments

Diumenge 22 de juny // 11,30 hores // Plaça Universitat // Manifestació “Cap pacte, cap rei. El poble català decideix”

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [concentracions i manifestació] Som-hi! Fins a fer-los fora!
19 jun 2014
Es pot saber que es "endavant"? una fábrica de comunicats?? algo mes??
Re: [concentracions i manifestació] Som-hi! Fins a fer-los fora!
19 jun 2014
El partit de l'Esquerra Indepe. En teoria és el partit de quadres que determina l'estratègia i la línia política que hauria de prendre el moviment. Altres organitzacions de l'EI poden seguir les indicacions o tenir-ne unes altres.
Re: [concentracions i manifestació] Som-hi! Fins a fer-los fora!
19 jun 2014
Però el partit no es la cup?

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more