Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
A més repressió més desobediència. Comunicat ALLS.
17 jun 2014
A més repressió, més desobediència. Llibertat detinguts.

En el que portem de dia, avui 17 de juny del 2014 han estat detinguts dos companys, segons sembla en relació amb els fets que van succeïr el passat 1 de maig en la manifestació anticapitalista de Barcelona. Una d’elles ha estat detinguda en el barri de Sants i una altra en la ciutat de Badalona. Aquestes detencions es sumen a les tres que es van produir el passat 12 de juny.

La repressió colpeja de nou a aquells que lluiten, detenint i perseguint, al mateix temps que identifiquen a persones en massa a les manifestacions. A més de colpegar a les veïnes que s’atreveixen a alçar la veu en contra de la injusticia i la misèria que avui en dia assola els nostres barris i pobles. Enderrocant els nostres centres socials, empresonen i deporten a aquells que no tenen papers.

No és casual que això succeeixi setmanes després de que Barcelona visqués un exemple de lluita en la defensa i recuperació del CSA Can Vies, després de multitut de detencions i de l’empresonament de dos joves, després d’una setmana de pols contra les institucions de l’Estat i el Govern, un pols que es va guanyar gracies al ampli suport social rebut.

No oblidem els milers de veïns i veïnes en els carrers i en els balcons protestant amb les cassoles, a els milers que es van enfrontar al assetjament policial i van vèncer.

Que no se’ns oblidi. Els carrers són nostres. A més repressió, més desobediència.

20h Manifestació a Plaça de Sants Suport i solidaritat amb les detingudes per lluitar

Acció Llibertària de Sants

 

Octaveta en PDF per descarregar: Detinguts 17-J

Mira també:
http://acciollibertaria.wordpress.com
http://twitter.con/accllibsants

This work is in the public domain

Comentaris

Re: A més repressió més desobediència. Comunicat ALLS.
17 jun 2014
Be, potser no soc el més indicat per parlar del vostre barri, encara que com tots som de Barcelona potser no és tan poc indicat.
No tenia una posició presa sobre el conflicte de Can Vies, he mirat la tele, he llegit els diaris i, com sempre se que s'ha de creure menys de la meitat del que diuen.
Ara fa unes setmanes, al Poble sec, un nombrós grup de persones (la major part de negre) van recorrer bona part del barri enganxant cartells contra la vigilancia i tapant algunes cameres, els "alliçonava" (sense afany d'ofendre) un home més gran que la majoria d'ells... Tot això sense fer abans una discussió o un debat sobre un tema tan sensible com és el de la seguretat, i no és que estigui a favor del control exagerat, però penso que aquestes coses s'han de debatre amb participació de tots, families amb nens, joves, inmigrants, comerciants... politics, i no és de rebut dedicar-se a malmetre bens públics.
Dic això perqué avui, a la Vanguardia he llegit una carta on es denunciava a une spersones més grans que la majoria dels okupes prenent part activa en el que podem anomenar "el procés de sants" de xocs al carrer.
No vull entrar en violencia si o violencia no, ni en que és la veritable violència, sols dir que VIOLENCIA NO!! (perdó per les majuscules, pero es que estic cridant).
Que ens està passant?, estem fent el joc a algú?, ens estem equivocant de camí?....
Re: A més repressió més desobediència. Comunicat ALLS.
17 jun 2014
Gran acció dels encaputxas a poble sec.

VIOLLENCIA ES:

https://www.youtube.com/watch?v=FBAj_qD2uFY
Re: A més repressió més desobediència. Comunicat ALLS.
17 jun 2014
Ceivar ‏@Ceivar_OPAR 2 m

URGENTE:Um militante anarquista foi detido há umhos minutos em Compostela no bairro de Sam Lázaro.A polícia sta a registrar agora a sua casa
Re: A més repressió més desobediència. Comunicat ALLS.
18 jun 2014
"No vull entrar en violencia si o violencia no, ni en que és la veritable violència, sols dir que VIOLENCIA NO!!..."

Si, només et vols escoltar a tu mateix, impossar la teva "veritat". Fes-te tu mateix les preguntes que fas...

Que et passa?, estas fent el joc a algú?, qui s'equivoca de camí?....

No hi ha un cami "verdader". Aquesta es una fe molt cristiana, molt adaptada a aquest sistema de dominació i submissió... Ningú et demana que facis el que no vols..., perqué tú sí que ho fas?
Re: A més repressió més desobediència. Comunicat ALLS.
18 jun 2014
Parte del problema es ese. Que hay gente que no quiere entrar en el debate sobre la violencia, pero ellos se posicionan claramente y deciden qué está bien y qué está mal, como si todos los días fuesen iguales y se tuviera que responder siempre de la misma manera: la pacífica.
Además, cuando las cosas no salen como tenían previsto, se lamentan de que quienes no hacen lo que él quiere, ni tan siquiera lo han discutido o debatido antes. Y esto lo recrimina quien dice que no quiere entrar en debates sobre la violencia.
En mi pueblo eso es ser conservador y reaccionario. También un manipulador.
Sindicato Sindicat