Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Notícies :: antifeixisme
Vine a xiular el Borbó
17 jun 2014
Més de 40 organitzacions valencianes, sindicats, partits i moviments socials, han convocat noves mobilitzacions unitàries per la república, els processos constituents, el dret a decidir i per l'exigència d'un referèndum

Cartell de la convocatòria per al 18 i 19 de juny.

Notícies relacionades

16.06.2014. Manifestació aquest dimecres a Dénia: coronació o república

07.06.2014. El País Valencià clama per la República i pel dret a decidir

RedactaVeu / València

Amb el lema 'Vine a xiular el Borbó', més de quaranta organitzacions, sindicats, partits i moviments socials del País Valencià, han convocat per als pròxims dimecres i dijous noves mobilitzacions unitàries per la república, els processos constituents, el dret a decidir i per l'exigència d'un referèndum, segons han informat fonts d'Intersindical Valenciana.

Així, les protestes començaran amb una 'Nit al Ras', en la qual, des de les 20:00 hores de dimecres fins a les 10:00 hores de dijous, es passarà la nit a la plaça de la Mare de Déu de València.

El dijous 19 de juny es realitzarà una concentració, a les 11:00 hores, a la plaça de l'Ajuntament de València. Per la vesprada, a les 19:00 hores se celebrarà una concentració- manifestació, seguida d'una assemblea popular també a la plaça de l'Ajuntament de València.

La convocatòria parteix de les mateixes organitzacions que van convocar la manifestació del passat 7 de juny que va congregar més de 15.000 persones.

Els organitzadors consideren que el règim del 78 està "esgotat" i aposten per una república. En eixe sentit, defensen que les ciutadanes i ciutadans "tenen dret a decidir sobre la forma de l'estat i sobretot allò que afecta la seua vida".

Finalment, les organitzacions convocants han fet una crida a la participació massiva i multitudinària en totes les accions convocades a la ciutat de València "i a moltes altres ciutats valencianes".

suma't a la veu, ací

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat