Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
[Plataforma Antifeixista] Concentració a Sants: 21 de juny a les 18h
17 jun 2014
antifa-21juny.jpg
El proper 21 de juny un grupuscle neonazi pretén fer-se notar pels carrers del barri de Sants, i ni el lloc ni la data són casuals.

Com ja sabem, fa unes setmanes vam viure una setmana de revolta que ens va servir per molt i de la qual encara podem recollir molts fruits. En aquesta setmana vam demostrar que si som capaces de trobar la nostra força al carrer i lluitem per nosaltres mateixes, mitjançant l’acció directa i la diversitat de tàctiques, podem aconseguir el que ens proposem.

No ens hauria de sorprendre que els grups feixistes —tot i passar-se el dia en baralles internes per intentar esgarrapar una mica de poder polític— tinguin una postura clara davant de moments com aquests: la condemna i el rebuig més absoluts en nom de l’«ordre» i la «correcció».

No és casualitat doncs, que un d’aquests grupuscles vulgui treure el morro pels mateixos carrers que van ser testimonis d’una setmana d’empoderament popular excepcional i que ho faci poques setmanes després. Tampoc és gens casual que convoqui amb un discurs idèntic al que l’elit política de tot pelatge va fer servir per rebutjar-nos, catalogant-nos d’incíviques i de terroristes.

Actes com aquests demostren amb claredat quins són els interessos als quals serveix el feixisme, i com la xarrameca institucional no pot amagar el que totes ja sabem: que els feixistes són els gossos de presa del poder, i que quan convé ens els llencen per mossegar les nostres ganes de viure per nosaltres mateixes.

És per això que convoquem una concentració el 21 de juny a les 18 hores a Plaça de Sants. Reunim-nos totes i defensem els nostres barris d’aquesta xacra. Seguim demostrant que si volem, ho podem tot; perquè som anticapitalistes i perquè som antifeixistes.

Plataforma Antifeixista
Barcelona, juny del 2014.

Feu-ne màxima difussió per tots els mitjans!
Mira també:
http://plataformaantifeixista.noblogs.org/concentracio-21j/

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat