Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Nova data de judici contra el Banc Expropiat: 2 de juliol
13 jun 2014

De l'1 al 30 de juny l'Ateneu Popular de l'Eixample està en perill de desallotjament.

Altres espais amenaçats: Casal Popular Tres Lliris, l'Armadillo i Can Sanpere.

Benvinguts l'Ateneu La Porka i l'Ateneu Popular del Fort Pienc!

solidaritat.jpeg
Després de tots els tràmits burocràtics arrel de la compra del local del Banc Expropiat per part d’Antartic Vintage el jutjat ens dóna una nova data de judici: el 2 de juliol. Aquesta és la quarta citació que ens arriba, les dues primeres van ser ajornades a petició de Catalunya Caixa (l’antiga propietat) arrel de la campanya en suport el Banc Expropiat que s’estava realitzant. Que ens tornin a citar pot ser una forma més de jugar amb el desgast de qui estem defensant el Banc Expropiat. Però també, i no ho hem d’oblidar, si aquest judici es celebrés el desallotjament del Banc Expropiat serà una realitat ben palpable.

Per tot això, animem a la gent que pugui tindre més informació sobre Antartic Vintage i la família Bravo-Solano que la publiqui i/o ens la faci arribar. Així com animem a tots i a totes a ajudar a convèncer a Antartic Vintage (igual que ja es va fer amb Catalunya Caixa) a que voler desallotjar el Banc Expropiat mai és un negoci rentable.

Igualment, fem una crida a que us apropeu pel Banc Expropiat totes aquelles persones que vulgueu participar en la resistència contra el desallotjament, perquè una cosa que tenim ben clara és que no marxarem voluntàriament.

Defensem el que estimem!

 

Banc Expropiat de Gràcia Travessera de Gràcia 181 @Banc_Expropiat
Mira també:
http://bancexpropiatgracia.wordpress.com

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat