Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Mani 14 de Juny Som Escola A la tarda Metro Verdaguer
12 jun 2014
www.somescola.cat

Som 40 entitats cíviques, culturals i de tot l’àmbit educatiu que ens hem organitzat per refermar el suport a l’escola catalana i al model de cohesió social que aquesta representa davant la LOMQE i les sentències del Tribunal Suprem espanyol que qüestionen el paper del català com a llengua vehicular de l'ensenyament a Catalunya.

El nostre objectiu és coordinar totes aquelles persones, entitats i institucions que es comprometen a actuar de manera activa en suport d’una escola catalana en llengua i en continguts, que no separi els infants i joves per la seva llengua d’origen i que ajudi a construir una societat més cohesionada, democràtica i lliure.


dissabte
MANIFESTACIÓ!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Mani 14 de Juny Som Escola A la tarda Metro Verdaguer
12 jun 2014
Anar en compte anb el cocos, ustec i d'altres...
"El enemigo de mi enemigo, no tiene por que ser
mi amigo"
Re: Mani 14 de Juny Som Escola A la tarda Metro Verdaguer
13 jun 2014
Anar a una mani de bracet amb púrria de la Rigau i amb la púrria dels alliberats sindicals grocs? Quin fàstic!!! I la vaga tradicional de fi de curs, enguany no en feu??? A pastar fang!!!

Mani només apta per a patrioteros interclassistes i reformistes de casa bona que se'ls en fot la situació real de l'escola pública als Països Catalans, del seu alumnat i dels pares i mares treballadors.
Re: Mani 14 de Juny Som Escola A la tarda Metro Verdaguer
13 jun 2014
"Mienten, mienten, mienten..."

Cuando dicen "de tot l’àmbit educatiu" quieren decir de la concertada y privada religiosa.

Cuando dicen "suport a l’escola catalana" y olvidan el adjetivo de "pública" delante de catalana, están apoyando la escolarización clasista del alumnado.

Cuando dicen "que no separi els infants i joves per la seva llengua d’origen", mienten como cerdos. Las concertadas y privadas llevan años negándose a aceptar a los alumnos inmigrantes, y si lo han hecho ha sido con un cupo y por obligación.

Som escola = Som una merda convergent

Fuera la propaganda convergente de indybcn
Sindicato Sindicat